Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie dajcie sie nabrać ! |
PO co decentralizacja polityki oświatowej ? Żeby na Śląsku, Prusach i Pomorzu prowadzić oficjalnie wychowanie w duchu niemieckim.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie dajcie sie nabrać ! |
John, a po za tym, w rodzinie wszyscy zdrowi? ściemka wszystkim
|
|
dałem się nabrać, myślałem że w tym temacie będzie jakaś mądrzejsza wypowiedź. a jak już nawet zacząłeś to dokończ swą myśl bo jak na razie niewiele wnosi.
|
|
psychiatra od 8:00 _73_
|
|
John - masz niżej forum polityka tam sobie pisz takie głupoty p.s _73_ - psychiatra dzis od 7.30 przyjmuje...:)
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16269 to co pisze John będzie możliwe i dozwolone, bo nikt nie będzie sprawdzał.
|
|
John i darek104 mają rację. A pozostałym panom (?) rozmywającym temat już podziękujmy.
|
|
jasne a u nas wprowadza obowiązkowy rosyjski jak za czasów kiedy ja uczęszczałem do podstawówki , a w szkole na obiadach zamiast kompotu bedzie wódka - tak w duchu rosyjskim PTYSIU_80 - za młody gówniarzu jestes żeby mi tu zwracać uwagę, wytrzyj gila i do szkoły zasrańsu !!
|
|
Szkoly juz pokonczylem ale dziekuje za troske. Ladnie cie w domu kultury nauczyli. Pogratulowac rodzicom synka. Nie odpisuj.
|
|
a twoim rodzicom współczuc , że im nie wyszło !
|
|
Jednak odpisales. Jeszcze jakies zlote mysli ? Powiesz to samo w cztery oczy, gdzies za dworcem PKP czy tylko na napinanie sie na publicznym forum starcza ci odwagi ?
|
|
hahahahaha
|
|
tak jak myslalem :D
|
|
tekst dla typowego ABS-a z jameczki mózgiem powalcz a nie mułami - koniec tematu
|
|
a gdzie jest dworzec PKP??
|
|
Nie ma na ciebie mocnych. W internecie.
|
|
Hanes - dworzec PKP (lub jego pozostałości, jak kto woli) znajduje się na ulicy Sikorskiego, przy dworcu PKS.
|
|
Będzie fight :-P ? Ludzie wyluzujcie ;-) :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |