Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
węgiel |
Witam Jak wiadomo lato sie kończy i trzeba się przygotować do nadchodzącej jesieni i zimy, mam pytanie gdzie można kupić najtaniej opał tj węgiel w Łomży lub w okolicach, Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: węgiel |
Najtaniej jest chyba tam kolo mackiewicza
|
|
na Allegro :D
|
|
najtaniej nie znaczy ze bedzie on dobry..jednego roku kupilam taniej wegiel i sie okazalo ze duza czesc to kamien ktory pozostawal po spaleniu w piecu..od teraz kupuje w Barborce czy drogo tam czy tanio nie wiem tona teraz 540 zl ale bynajmniej jestem zadowolona i nie zostają jakies dziwne odpady...
|
|
Pytam się ponieważ u mnie piec potrafi pochłonąć tonę w 1 miesiąc heh
|
|
kup w biedronce, ostatnio widziałem mieli kilka palet :)
|
|
nie bo biedronki sie szybko palą
|
|
"Niunia" z Barborki dobry węgiel chyba żartujesz? Tam jest najgorszy węgiel ,mało wydajny, masa popiołu zostaje .Poza tym kombinują na wadze . Jeśli już koniecznie ze stacji musisz kupić to obok barborki jest droga w głąb i tam są inni sprzedawcy i tam kupisz lepiej .Ja robiłem tak kiedyś że kupywałem w przyczepkie samochodową probkie ,teraz już nie kupuje w łomży bo u nas jest bardzo drogo .Lepiej jest kupić całą ciężarowkie prosto z kopalni .(tanio i waga jest ok)
|
|
A z której kopalni kupujesz , bo żadnej nie znam w pobliżu . Może bym wziął próbkie lub kupił przyczepkie a nawet ciężarówkie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |