Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sposób na burze !!! |
Bardzo boje sie burzy zwłaszcza w nocy.Może wy znacie jakies sposoby żeby ja bezstresowo przetrwac ??? Bedę bardzo wdzieczna =)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sposób na burze !!! |
Myszko poproś o pomoc kotka. We dwoję zawsze rażniej
|
|
Pół litra jest dobre na wszystko... Pozdrawiam
|
|
Idź spać :-) W burzę się ma najładniejsze sny ;-) (przynajmniej ja :-) ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Podczas burzy jest najlepsze powietrze - zjonizowane. Polecam :) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
szara myszka: ja osobiście to uciekam pod stół i nie ma się czego wstydzić (chyba) heheh MrS: heheh no niby tak heheh
|
|
W czasie burzy jak nie spie albo co innego to wpatruje sie w burze i dużo morzna sie dowiedzieć od tych błysków i deszczu . <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
do Szarej Myszki: burzę zwsze najlepiej spędzać we dwoje jeżeli będzie się zbliżała następna t onapisz do mnie:) razem ją przetrwamy
|
|
EH...CZEGO TU SIE BAC!?!?!GDY JEST BURZA TO JA PODOBNIE JAK BARTEZ WPARTRUJE SIE W TE ZJAWISKO ATMOSFERYCZNE!HMM...TRZASKJĄCE PIORUNY,BŁYSKI TO WSZYSTKO MA COŚ W SOBIE!
|
|
Wielgachne dzięki za wasze sposoby. Postram sie je wypróbować, chociaż mam nadzieję że nie w najblizszym czasie ;o)...
|
|
Poducha na głowę i liczyć baranki
|
|
Ludzie tez nie maja się czym zajmować tylko wywoływaniem burzy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |