Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RmfMaxxx Łomża.. |
http://pl.youtube.com/watch?v=eNoOo8eLdRI A taki sobie filmik :) Zapraszam Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RmfMaxxx Łomża.. |
Pierwsza część filmiku czyli ta rano bardzo fajnie zrobiona, ta wieczorem takie bezjajeczne :p Jakim programem działałeś?
|
|
:) Ciesze sie ze ktoś sie wypowiedzial a program to MAGIX Movie Edit Pro 11 e-version Pozdrawiam ia zapraszam innych do wypowiedzi Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
niepodoba mi sie ....ale caly film ratuje ten maly dzieciak co rano tanczy ;D:D:D:
|
|
Czyli juz 2 osobom sie niepodoba, ale ( no jest jakieś ale)... Moze komus sie jednak spodoba... A i prosze troche bardziej rozbudowac... niepodoba mi sie (ale czemu??) :) Pozdrowionka Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Dla mnie jest ok. Trochę długi, nie zaszkodziłoby gdyby trwał tyle co jedna piosenka :). Pierwsza część rzeczywiście dużo bardziej dynamiczna, ale skoro potem utknąłeś w jednym miejscu pod sceną to nie ma się co dziwić :). Ładnie dobrane ujęcia do muzyki (np mostek-moment skoku), chociaż samych piosenek akurat nie cierpię (szczególnie Crazy Town) :).
|
|
oooo... własnie o taka wypowiedz mi chodzilo... Dzieki :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |