środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet bezprzewodowy

jak w temacie który waszym zdaniem jest najlepszy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet bezprzewodowy

wszystkie sa do d..y :D w lomzy kazdy chodzi wolno..... nie polecam

orange - niski limit (500mb) w mniejszym abonamencie (45-50 zł), szybkości nie sprawdzałem

era (blueconnect)- prędkości mniejsze niż iplus, cena podobna, niestety w salonie nie chcieli dać spróbować jak działa, facet z plusa uśmiechął się ze zrozumieniem twierdząc że w ich pomieszczeniach działa słabo, limitu danych nie znam ale w standardowym abonamencie na pewno nie wyższe niż iplus,

plus (iplus) limit 1 GB, czyli najwyższy, w standardowym abonamencie (60 zł), chyba że trafisz jakąs promocję, w Łomży zasięg EDGE, prędkość 214-230 Kb/s, przy 100 Kb/s ERY, to z erą trzeba sprawdzić bo tak było wcześniej, gdy jakieś pól roku temu rozmawiałem z kimś z plusa twierdził że w Łomży, mają uruchomić UMTS, ogólnie używam, nie narzekam, wcale nie jest tak wolno, chociaż filmów itp. na tym nie naściągasz, nie przerywa, zasięg edge jest w całej Łomży i nawet okolicach

Trzeba poczekać (pewnie długo), aż w Łomży dostępna będzie nowa oferta Play.
Abonament 45 zł, prędkość do 1Mb/s, limit 5GB, a dla obecnych abonentów 10 GB, po przekroczeniu którego prędkość spada do 32kb/s. Do tego modem za 1 zł i umowa na rok.
Niestety, jak na razie dostępne tylko w największych miastach w Polsce.

a ja polecam neta z ist ale to jest tylko na osiedle poludnie. taka sieciuwka ale naprawde jest swietny 59zl miesiecznie. jest program do tego dc++ podlanczasz sie pod siec i film masz w 3 minuty, a filmuw duzo maja tutaj ludzie

Jach chcecie bezprzewodowy to weźcie jakąś sieć radiową a nie od operatorów sieci komórkowych. za 60 zł możecie mieć 1 MB bez limitów i nie słuchajcie się ludzi że niby wolno działa. jak ktoś się niezna to jemu wolno działa i póxniej głupoty rozpowiada. pozdro wszystkim.

P.S.

ehh to jest temat dotyczący bezprzewodowego internetu a i w IST nie jest program do tego dc++ tylko HUB DC który jest do DC++.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org