Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klub rowerowy... |
czy ktoś się może orientuję, czy w Łomży bądź okolicach działa lub powstaje jakiś klub rowerowy? edy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klub rowerowy... |
W jakim sensie? Sprecyzuj o co Ci chodzi.
|
|
klub rowerowy? W Łomży nawet nie ma ścieżek rowerowych:) hmmm no klub może jest ale tych co te rowery nam kradną:P
|
|
klub w sensie legalnie działająca instytucja skupiająca kolarzy/miłośników rowerów albo jeżeli nie klub to czy ktoś organizuje na własną rękę jakieś " wypady w teren" na rowerach oczywiście dla chętnych i miłośników tego sportu edy
|
|
Podbijam pytanie ,bo również mnie by to interesowało :)
|
|
hmmm mam propozycje:) jest dwoje chętnych a więc się skumajcie i sami załóźcie:)
|
|
hmmm mam propozycje:) jest dwoje chętnych a więc się skumajcie i sami załóżcie:)
|
|
Przyłanaczam si?E! Pomysłowo.
|
|
Same ogólniki. Co Was interesuje? Powolna rekreacyjna jazda 15-20 km/h, czy może raczej 35 km/h po szosie oczywiście. Gdy jest ciepło i bezwietrznie czy może być pogodowa klapa i deszcz? Jeśli jesteście "kozakami" to są takie wypady dla hardcore'owców, ale jeśli bardziej rekreacyjnie to można z kumplami chyba pojećdzic bądź też z rodziną. Pozdrawiam
|
|
jakiś zlot rowerzystów może <.....>
|
|
niech ktoś odpowiedzialny da date godzine i miejsce i mozna jechac chociaz zobaczyc ile nas jest
|
|
http://www.prawo.ngo.pl/strona/1156.html
|
|
do marcin135: ja osobiście byłbym zainteresowany obiema formami jazdy na rowerze jakie wymieniłeś, nie wiem jak pozostali. edy
|
|
ludzie ;) nie można wejść na forum i tam pogadać;) Tam by byli sami rowerzyści a nikt postronny by nie musiał tego czytać ? ;) Podać datę termin i jedziemy;) chodź by nawet Stary rynek-skate park-Konarzyce
|
|
edy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |