Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studio tatuazu w lomzy? |
Słyszałam ze w Łomży jest studio tatuażu. Czy to prawda? jeśli tak to o jakieś namiary bym poprosiła.. a jeśli nie to spuszczę uszy i poproszę o kogoś kto sie tym zajmuje trochę na czarno.. tak to ujmę. :P _______ *plask* Byleś jedynym moim grzechem.. *.* tsz tsz..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studio tatuazu w lomzy? |
Nie warto wydawac kasy na studio, jak chcesz to podam ci na maila namiary na kolesia, u ktorego sama robilam 2 dziary i jestem bardzo zadowolona. Dodam,ze jest on bardzo znany... moj mail: mandrzejczuk@wp.pl
|
|
jesli piszesz o flincie to lepiej jechac do studia:( bardzo dobrze robi grejdus ale .... szkoda zdrowia:(
|
|
"Nie warto wydawac kasy na studio, jak chcesz to podam ci na maila namiary na kolesia, u ktorego sama robilam 2 dziary i jestem bardzo zadowolona. Dodam,ze jest on bardzo znany..." I nawet żółtaczkę gratis dostaniesz.
|
|
studio jest na dlugiej ,masz tam szyld a na nim numer do goscia ,dzwonisz i sie umawiasz k2m
|
|
bylo studio prowadzil je flinta - juz nie ma
|
|
mandrzejczuk: moze podasz namiar na kolesia co robil Ci pierwsza dziare:P hehehe joke, pozdro i wogole ;) jak chcesz dziare to do bialego obok koscialoa sw. Rocha
|
|
studia oficjalnie nie ma ale wystarczy zadzwonic pod num z szyldu lub ewentualnie zajsc do tego lokalu co jest fryzjer polaczony z solarium w takiej malej klitce nie pamietam nazwy i oni tam tez umowia,wiem bo ostatnio tam robilem k2m
|
|
Dzieki wam.. Hehehe, jutro kierunek dlugaa.. xDD _______ *plask* Byleś jedynym moim grzechem.. *.* tsz tsz..
|
|
hmmm.. a ile płaciłeś za ten tatuaż w studiu?? _______ *plask* Byleś jedynym moim grzechem.. *.* tsz tsz..
|
|
Jak do tej pory robiłem kilka dziar i najlepiej robi łysy no niestety nie jest z łomży tylko ostrołęka się kłania. Gościu spoko. http://www.lysytattoo.pl/ sprawdź a nie pożałujesz
|
|
mam pytanie:D ile tak mniej więcej biorą tam na długiej za tatuaż?? taki delikatny, skromny??:D
|
|
na mózgach poróbcie sobie głupki tatuaże!
|
|
a na dupie dziary!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
a ty na czole zrob se BKR- boze kopsnij rozumu
|
|
east side na warszawskiej w białymstoku, zaraz obok jazgotu. polecam.
|
|
a ty burczymucha zrób sobie tatuaż na brzuchu ,,,burczy mnie w brzuchu,,,
|
|
w łomzy w studio nie umieja robic!!!
|
|
GÓWNO NIE STUDIO BURAKA MI ZROBILI NA RAMIENIU, PROSZĘ PANSTWA ZAŻALENIA PROSZĘ SKŁADAĆ DO MOJEJ KANCELARII
|
|
To czyli gdzie można zrobić ładny tatoo??
|
|
Omania odezwij się na maila, podam Ci namiary do gościa który ładnie potrafi zrobić tatuaż. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
qrwa oprzytomnijcie ten z długiej spierdoli robotę jeszcze was jakimś syfem zarazi, niech sie typ pochwali jak klientce zjebał dziarę i jeszcze jakimś chjo,,,,twem zaraził , omijajcie z daleka e pseudo studio,
|
|
cycolina to podaj tego maila;-)
|
|
Widziałam szyld na Wyszyńskiego 6 w nowym gabinecie kosmetycznym Diva. Nie wiem kto, nie wiem jak, bo sama nie mam tatuażu, ale podaję informację.
|
|
wercia1250@wp.pl ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
cycolina;-) @ już poszła;-)
|
|
Słyszałem ostatnio, że pewna firma z branży gier komputerowych otwiera studio tatuażu we Wrocławiu. https://sizzlinghotspot.com/ Ta firma jest bardzo fajna i mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będę mógł zrobić sobie bardzo fajny tatuaż.
|
|
Te tatuaże to jest fajna sprawa. Kiedyś może wytatuuje sobie jakiegoś smoka! ________________________________ https://pracemagisterskie-licencjackie.pl/kategorie-prac/prace-maturalne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |