Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONIEC McDONALDA W łOMZY !!! |
czesc czolem !! NA POCZATek mialem problem jaki dac temat, musial byc taki zeby przykuc wasza uwage a co ineteterereresuje lomzyniakow bardziejjak ich emsidonald :DD pozdro z lasu :D a wracajac do tematu: interesuje mnie co sie wlomzy wydarzylo w przeciagu ostatniego miesiaca :D jakis juz czas przebywam na przymusowym wygnaniu i chcialbym zaczerpnac wiedzy spod waszych bucajacych wiwedza CZAP ;DD elo elo 320 :DDDDDDDDDDDDDDD dzien dobry bardzo !!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONIEC McDONALDA W łOMZY !!! |
Powstał telebim w kauflandzie, wczoraj była imperza na muszli, Powstało kilka bloków, trwa remont basenu w SP10 ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
reply |
Gdzie ty telebim W Kauflandzie widziałeś ? :)
|
|
A tymczasem na Olimpiadzie w Chinach: :D
|
|
PTYSIU_80, hehe. Przejęzyczenie. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
dobry temat a juz myslalel, ale jednak to sie chyba nigdy nie spelni
|
|
gostek - no ja myślę ;)
|
|
temat równie debilny jak jego autor
|
|
Oto przykład jego wypowiedzi r: natasha100 (---.lomza.mm.pl) Data: 21-08-08 15:02 Gdzie w Łomży jest skup makulatury? Re: makulatura Autor: FIN (---.acn.waw.pl) Data: 21-08-08 15:56 u twojej starej za plecami:DDD
|
|
może więcej pij to lepszy pomysł na temat będziesz miał, bo na trzeźwo to ni h....
|
|
na ściemniane tematy i debilne gadki to szkoda miejsca na tym forum Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!
|
|
dobrze że wyjechał. mógłbyś jeszcze opuścić te forum
|
|
;(((((((((((((((((((((((((((( BO SIE POPLACZE !!!!
|
|
dobrze ci to zrobi, ja plakac z tego powodu nie mam zamiaru. aczkolwiek zal mnie sciska jak widze twe posty
|
|
aczkolwiek co ci sciska zal jak widzisz takie posty?? dupe, w dolku czy wory ci skreca ?? aaaa??? anty666lomza ja nie chce nic mowic,ale juz 1150 a ciebie jeszcze w polu nie ma ?? no wes daj spokoj, krowy to stara juz wyprowadzila ale pokosic kombajnem-lajnem to ty musisz, wiec startuj malolat, aaaajj :DD:D:D:D:D jakby nie bylo bylo bardzi milooo
|
|
FIN jebał cie pies jebała cała wieś
|
|
FIN piszesz jak najarany. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
dxxxd mylisz sie to ciebie jebal pies jebala cala wies gostek byc moze masz racje ;]] [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
GOSTEK NUM chyba wiesz co masz racxje :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
|
|
FIN ty nie piszesz jak na jarany tylko chyba raczej jak ******** w dupe przez tego psa i całą wieś
|
|
dxxxd ssij mi jajca juz ci napisalem lamusiiieeee [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Pierw to trzeba jajca mieć a z tego co wnioskuje po twoich postach to masz wydmuszki
|
|
;O o czleniuuuuu jaki bot z ciebie !!!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |