Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ani mru mru |
Wiece coś na temat występu kabaretu Ani mru mru w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ani mru mru |
13.09 - Łomża Łomżyńska Orkiestra Kameralna, godz. 16:00 bilety: Regionalny Osrodek Kultury Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Bilety na występ Kabaretu ANI- MRU- MRU są do nabycia w siedzibie Regionalnego Ośrodka Kultury w Łomży ul. Małachowskiego 4 (pok. nr 7), rezerwacja pod numerem telefonu (086) 2190-111 Występ Kabaretu - 13.09.2008r godz.16.00 Sala Koncertowa Łomżyńskiej Orkiestry Kameralnej ul. Nowa 2 cena biletu - 35zł Pozdrawiam iwona26
|
|
Bardzo dziękuję za informacje. Pozdrawiam
|
|
po co sie pytac, na plakatach wszystko jest opisane , rusz sie z domu troszke...:)
|
|
35zl za bilet?? hmm to ja bym wolal co innego za ta cene :PP
|
|
nie stać dzieciaczka? pobaw się w piaskownicy z rówieśnikami i pośmiej się z nimi
|
|
buhahaha ostatnio jak byli to chyba było po 20zł... ale widać sława robi swoje... niedługo będziemy płacić jak za stones'ów :P
|
|
Proszę. iwona26
|
|
Fin i porez- to nie jest obowiązkowe! nie musicie iść! A że dla Was 35zł za wejściówkę na to,co jest w Łomży codziennie,jak nie częściej, jest za dużo,to Wasz problem. Wy należycie do takich ludzi,co nawet jak by było za darmo, to byście wymyślili, że jakaś chała, pewnie ich dublerzy przyjechali i wogóle i wogóle, aby tylko polamentować... A ja pójde i żone wezme, o! =70zł! - majątek!!!
|
|
czy są jeszcze bilety na kabaret??
|
|
już nie ma - usiłowałam kupić kilka dni temu
|