Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Impreza na muszli |
Wie ktoś może od której zaczyna się dziś ta impreaza RMF MAX-a na muszli i co tam będzie się działo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Impreza na muszli |
Początek imprezy o godzinie 13 http://www.rmfmaxxx.pl/konwoj.html Najciekawiej się chyba zapowiada symulator WRC i Formuły 1 oraz skoki na bungee:) ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
od 13.00 wiem że sie zaczyna dziś;p Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
ok dzięki wielkie za info
|
|
A do której to bedzie wie ktoś??
|
|
Był już tam ktoś?Co tam jest?
|
|
na razie ludzi garstka _73_
|
|
ja pierdole, sorry za slowa: D ale skoczylem na bungee ! dobra faza ! zapraszam wszystkich ! skok za free !! a emocje nie do opisania ! dostajecie certyfikat pokonania wlasnego strachu : ) trzeba miec 18 lat i min 50 kg wagi, osoby ponizej 18 lat za zgoda rodzicow :) osoby mniej wazace niz 50 kg moga skakac z kims :)
|
|
dobra sie tam nie zesraj z zachwytu... nie ma sie czym podniecac... bo gaci nie bedziesz mogl doprac ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
co 50kg nie ważysz czy rodzice na skok się nie zgodzili że tak się prujesz o te bungee hehe
|
|
waze wiecej niz 50 kg i mieszkam sam ciolku... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
oooo zly_czlowiek, milo widziec oby w lepszym nastroju... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan:) czesc...ja zawsze mam dobry ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly_czlowiek pozwol wyrazic mlodym zachwyt, mysle ze kilkanascie lat do tylu reagowales podobnie... nie ukrywam ze ja tak... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
pomysle nad tym:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
czy prziwidziane sa atrakcje w postaci Kapeli Pieśni i Tańca, hehe ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
i co tam sie dzieje na tej muszli?? cos gra,puszczaja muzyke z radia czy cos?:P bo jakos nic nie slychac zeby tam sie cos dzialo...
|
|
najlepiej podjechać i sprawdzić chyba że LPG szkoda...
|
|
FAjna impreza kur...co wy chcecie,ja sie ciesze ,ze wogule sie takie coś odbyło w takim mieście jak Łomża.... Pomysłowo.
|
|
Piwo było za darmo ??? ;o
|
|
dzieciaku.... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hahahha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |