Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak zainstalować telewizje IST |
Hej mam pytanko jak zainstalować telewizje z ist ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak zainstalować telewizje IST |
http://siec.elomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=80&Itemid=31
|
|
Zadzwoń do IST i poproś pracownika o poinstruowanie. Naprowadzi Ciebie krok po kroku. Powodzenia
|
|
wejdż na ich stronę tam masz zakładki i wszystko jest opisane krok po kroku jak to zrobić
|
|
wejdź na ich stronę tam masz zakładki i wszystko jest opisane krok po kroku jak to zrobić nie jest to trudne
|
|
ona jest legalna? IST ma licencję na nadawanie?
|
|
pewnie że ma jakby nie mieli to by tej telewizji nie było , nie ? szkoda tylko że mi nie działa, i chyba wszystkim z Ks. Janusza nie działa :/
|
|
ma? ciekawe ile płacą. a są tam przecież stacje komercyjne za które się słono płaci. póki co IST to sieć złodziei w którym kwitnie piractwo. Są IPki stałe, można sprawdzić kto ile GB udostępnia, zawartość i pozostaje tylko zapukać do drzwi z wezwaniem. Mam nadzieję że w najbliższym czasie skończy się ten proceder i co po niektórzy gigowi chojracy będą mięli za swoje.
|
|
ist nadaje? lohohoh ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ist to najleprzy net jaki chyba jest na lomzy telewizja dc++ czego wiecej trzeba>>??
|
|
A nie zacina wam się TV w IST? Mi od jakiegoś czasu w pewnym momencie obraz się zatrzymuje i muszę od nowa uruchamiać:/
|
|
ja tak mialam na samym poczatku ale jak wymienilam podzespoly to jest cacunio :):) czesto jest to tez wina wirusów, przepełnienia dysku itp, mialam duzo z tym klopotow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |