Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kompy z łomży |
Witam, chciałbym się zapytać jakie kompy mają mieszkańcy Łomży. Podawajcie rzetelne informację Bardzo proszę. Pozdrawiam OverClock is my life
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kompy z łomży |
jakie kompy?Swoje po h.j ci to?sklep otwierasz?
|
|
ja mam ATARI stary32
|
|
Napisałbys po co Ci ta informacja
|
|
Kanczyslaw to zapewne troll internetowy chce zabłysnąć na tym forum :) może nabić tyle postow co ptysiu dlatego zakłada takie tematy jaki macie net, jakie kompy następny zapewne jakim papierem podcieracie dup*
|
|
Amiga 600 ;)
|
|
a niech będzie. Notebook Aristo,15" , 100hdd, 1gb ram ,Celeron 1,7, Ati radeon X1600(256mb)
|
|
xD Pegazus , a co może chcesz coś kupić do kompa ? chcesz mam Dysk 80GB :) ![]()
|
|
To ja tak przy okazji napisze że mam stary komputer do sprzedania
|
|
Amd 3,0 Ghz Ati Radeon 9600 Samsung spint point 120 GB 1 GB Ram Kingston Karta muzyczna Maxio Xd Jak dla mnie spoko nie gram w gry do internetu i do programów od muzyki ok.Zastanawia mnie też tylko do czego ci potrzebny taki wywiad ale ok
|
|
My mieszkańcy Łomży jesteśmy biedni, nie mamy komputerów :( _73_
|
|
Dlatego wypowiadamy sie na forum zwierajac i rozwierajac druciki pod napieciem i wytwarzajac w ten sposob impulsy elektromagnetyczne bajt po bajcie, bit po bicie. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Aha, tresc twojej wypowiedzi odczytalem obserwujac przez okno u sasiada miganie diody od modemu. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |