Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry psycholog |
znacie jakiś sprawdzonych i godnych polecenia psychologow??bede wdzięczna za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry psycholog |
zależy do jakiego psychologa chcesz iść i z jakim problemem. Czy dotyczy to dziecka czy dorosłego, czy chcesz iść na psychoterapie a może chodzi o uzależnienia, oraz czy chcesz się tylko do Łomży ograniczać czy moga być specjaliści z innych miast.
|
|
Podobno od września można skorzystać z pomocy psychologa w Ośrodku Badań Psychologicznych na fabrycznej.
|
|
ja tam jestem podobno dobrym psycholem :)
|
|
chodzi mi o pomoc psychologa dla dorosłych i nie chodzi o terapie od uzalenie, co do miasta do moze byc jeszcze bialystok ale jesli znacie kogos z lomzy to byloby lepiej.
|
|
chodzi mi o pomoc psychologa dla dorosłych i nie chodzi o terapie od uzaleznień, co do miasta do moze byc jeszcze bialystok ale jesli znacie kogos z lomzy to byloby lepiej.
|
|
To jest numer do jednego z psychologów, który będzie przyjmował w Ośrodku. Jeżeli powiesz mu, czego potrzebujesz to myślę, że bedzie umiał ci pomóc: 606115753. Pozdrawiam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |