Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ulewa |
ale strasznie pada deszcz,szok
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ulewa |
Dziś będą ogromne przepięcia w gniazdkach radze zabezpieczyć swoje pociechy (PC) pozdro Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
do bunkrow...............
|
|
http://img141.imageshack.us/img141/5748/obraz015wf8.jpg http://img329.imageshack.us/img329/9027/obraz017ud7.jpg
|
|
A moj dziadek kupil sobie nowe buty ... ja pier**** ludzie czy wy nawet nie potraficie poprawnie skonstruować nagłówka tematu ? ... Maciek te zdjecia z jakiej ul. sa ?
|
|
W Wiźnie za oknami jasno niczym na milano :)
|
|
przy jakiej ulicy te samochody tak pozalewało?
|
|
Całą Łomżę zalało :) Na przeciwko dworca to woda pod kolana podchodziła jak jechałem... Co to sie teraz wyprawia...ech
|
|
pomiędzy Kołłątaja 12 a Śniadeckiego 3 (?)
|
|
i to nie pierwszy raz ale chyba pierwszy aż tak bardzo. po drugiej stronie honda stała to tylne koło ponad polowe zakryte, podejrzewam ze około 25-30cm wody mogło być w najgłębszym miejscu
|
|
Ładnie. Do mnie dzwonił kolega aby go sholować,bowiem w Rogienicach przewody w Golfie II mu zalało.A po drodze zwaliło się drzewo na jezdnie :/
|
|
ostro...
|
|
ciekawe co w nowogrodzie
|
|
Ogólnie średnie warunki do jazdy.Najlepiej nie wyjeżdżam jak nie muszę.
|
|
W Nowogrodzie?Hmm akurat jechałem na tą imprezę i to w czasie,gdy dowalało najbardziej.W Kupiskach nie dało się przejechać,więc musiałem stanąc.Potem ,gdy woda opadła było już spoko,ale niedoświadczonym kierowcom radziłbym nie wyjeżdzać na drogę... Przede mną jechał jakiś małolat i to ok.60km/h i trafił na miejsce,gdzie stała duża ilość wody i tak nim zarzuciło,że wpadł do rowu...ech.Jutro na 4lomza poczytamy o skutkach dzisiejszych wydarzeń :) Pozdr
|
|
Spokojnej nocy wszystkimżyczę-Łukasz
|
|
a w nowogrodzie impreze przerwalo na 30 min ,zabralo prad woda sie lala wszedzie a ze studzienek sie fontanny zrobily takze pogoda zepsula impreze ale ogolnie bylo spoko :) k2m
|
|
|
VIP_1 dobra fota.
|
|
U mnie na osiedlu na budowie Dźwig się przekręcił 60stopni od tego wiatru he xD no to porządnie wiało myślałem że połamie drzewa i go wywróci .
|
|
Świetna fotka VIP_1. G a z e l a
|
|
Cz piękny Donek też do nas przyjedzie? Za Zambrowem w miejscowości Chmiele widziałem przed chwilą kupę chałup bez dachów !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |