czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przerejestrowanie auta.

Tak jak w temacie,jaki jest koszt przerejestrowania auta w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przerejestrowanie auta.

taki jak w innych miastach w Polsce rusz tylek do urzedu ,a nie zasmiecasz forum;/

Skoro chcesz przerejestrować auto to wydaje mi się że już je masz, nie jestem do końca pewien czy Twoje auto jeździ bo gdyby było ono sprawne to byś podjechał i się dopytał. Jest jeszcze jedna opcja możesz zadzwonić do urzędu miasta i dopytać będziesz miał informacje z pierwszej ręki

Dopiero zamierzam nabyć auto palanty.

sam jestes autopalant ;)
rower sobie kup. nie bedziesz musiał go przerejestrowywać

Ty sobie kup kur... hulajnogę dzieciuchu.
Pytam tych którzy ostatnio przerejestrowywali auto i znają cenę usługi w łomżyńskim wydziale komunikacji,a po kiego groma odzywacie się z głupotami,dali dzieciom internet,a teraz świecą umysłem po forach internetowych.

245zł

BossP-caW: a masz sprzedać swoją? za ile?

patrze ze na tym forum o nic nie mozna zapytac bo zaraz sie frajerzy czepiaja. to moze lepiej je zlikwidowac i bedzie swiety spokój?

pierwsze poważne słowa w tym temacie:
"to moze lepiej je zlikwidowac(...)"

Autor: M@ster (---.elomza.pl)
Data: 14-08-08 14:42

patrze ze na tym forum o nic nie mozna zapytac bo zaraz sie frajerzy czepiaja. to moze lepiej je zlikwidowac i bedzie swiety spokój?

Co ty frajerze obrońca uciśnionych jestes, a tamten niech wezmie telefon w łape i zadzwoni do UM. Niech sie uczy sobie w życiu radzic.

kolega sie spokojnie zapytal i nie wiem co w tym dziwnego. moze nie ma mozliwosci ani zadzwonic ani przejsc sie do urzedu. tylko co pojawi sie jakis temat na forum to od razu sie znajda co to musza skomentowac odpowiednio. jesli nie masz nic do powiedzenia to po h...j sie odzywasz, nie chcesz to nie wchodz w ten post i nie rób chlewu z tego forum.niestety admin sobie nie radzi.

Ja wiem ile kosztuje pewnie drogo :D

Łomża Guerillas

Neta widze masz.
Wchodzisz wiec na www, ktoregos z wydzialow komunikacji (oplaty jednakowe wszedzie) i napewno znajdziesz.
Sam koszt jest uzalezniony od tego czy musisz zmieniac tablice rejestracyjne, czy tez nie. Skoro jak piszesz nie masz jeszcze tego samochodu to nie mozesz podac danych ukonkretniajacych Twoje pytanie.
Nie spodziewaj sie wiec odpowiezi w postaci xxx zl.

Chodziło mi o mniej więcej ile,tablic nie będę zmieniał bo ten sam powiat.
M@ster co tam będziesz się przejmował cudakami i strzępił zęby,hu... im w dupę.Zna się odp na pyt to pisze się krótko na temat a jak nie to po co się odzywać darmo.kultury mamusia nie nauczyła.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org