Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Festyn w Śniadowie zapraszamy:) |
jako mieszkaniec Śniadowa, mam przyjemnosc zaprosiac wszystkich na festyn, ktory odbedzie sie 16.08.2008r w Śniadowie, przewidziane sa liczne atrakcje, w tym wystepy fajnych zespolow i konkursy z niespodziankami. Naprawde serdecznie zapraszamy, mowie w imieniu calej spolecznosci Śniadowa, ktora jest bardzo goscinna:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Festyn w Śniadowie zapraszamy:) |
ja jako ja, mam przyjemnosc powiedziec: nie dziekuje STOP reklamom
|
|
ja tez podziekuje:D F2
|
|
"zaprosiac " ;]]
|
|
a odbeda sie zawody jazdy figurowej kombajnem po lodzie- lub rzut sztacheta??
|
|
Jak nie interesuje was temat to po co się wypowiadacie? - dzieci neostrady. Widzę że co niektórzy siedzą 24h/ dobę i czekają na jakiś temat w którym można się wypowiedzieć w idiotyczny sposób. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
zaginam kiece i lece !!!!! niemam nic lepszego do roboty tylko na wioskowe festyny jezdzic
|
|
cieszcie sie, że chociaz cos sie dzieje, nawet i w okolicy, a nie pozniej narzekacie, ze nudy, ze nic nie ma itd... ;]
|
|
popieram DamianE03 i kitek ;)
|
|
No w ten weekend akurat bedzie ciekawie: 16.08 Festyn Śniadowo 16.08 od 18.00 do 6.00 ColorsOfSounds.pl (Nowogród) 17.08 Festyn Kuripowski (Nowogród) i na dodatek 20.08 Konwój RMFMaxxx (Łomża) jakby nie patrzeć jest w czym wybierać ;]
|
|
A co ciekawego bedzie na tym festynie w Śniadowie?? jakies specjalne zespoły?? z góry dzieki za odpowiedz :) pozdrawiam
|
|
JoLa1988 walki pomiedzy miejscowosciami bedą :D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Po co zapraszasz ludzi na tym forum? Największymi " wieśniakami jacy mogli by tam być są właśnie łomżyniacy! (nie wszyscy rzecz jasna)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |