Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bryleee |
byłem u okulisty dostalem recepte na bryle. gdzie najlepiej po to isc???zna sie ktos bo ja kompletnie!!;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bryleee |
giełczyńska ,st. rynek pod filarami i długa ( tam gdzie był kiedys mustang) mysle ze tyle ci wystarczy zeby cos wybrac!
|
|
Na legionów w starych kontaktach. Bardzo miła pani ,bardzo dobrze doradzi.
|
|
do optyka idz
|
|
a ja ci od razu soczewki probonuje:)
|
|
ja wybrałam świetne opraawki w szpitalu u optyka, pochodz i zobacz gdzie ci sie podobaja oprawki, poprzymierzaj masz prawo!
|
|
tyku a propos soczewek, opłaca się w ogóle ? I czy to specjalnie lekarz musi zbadać żeby mieć soczewki czy wszystkim pasują? A i jeszcze jedno słyszałem,że ciężko się wkłada? Dopytuje sie tak bo zastanawiam się nad nimi.
|
|
dzieki za podpowiedzi.a co do soczewek to slyszalem ze wlasnie trzeba badanie pod tym wzgledem jakis promien soczewki trzeba znac itp. a poza tym slyszalem ze to nie jest za dobre...
|
|
Na soczewki wykonywane są oddzielne badania, w niektórych salonach optycznych są lekarze okuliści którzy wykonują takie badania, bądz wykonaj je u swojego okulisty. Ciężko się wkłada? Hmm kwestia przyzwyczajenia. Ja osobiście polecam soczewki na dzień i noc które wyjmujesz dopiero po miesiącu i zmieniasz na nowe. Duża wygoda. Polecam :]
|
|
a ja ogólnie polecam soczewki :) mam na dzień- na noc muszę zdejmować, ale póki co nie narzekam :) // a jeśli chodzi o zakładanie ... dokładnie- kwestia przyzwyczajenia. Na początku jest trochę ciężko, ale po jakichś 2 tygodniach juz idzie całkiem nieźle :) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |