Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomysly na wieczor kawalerski... |
prosze rozne pomysly na wieczor kawalerski moze jakies chentne...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomysly na wieczor kawalerski... |
Tak z analfabetą to napewno wszystkie chętne. Najlepiej kup se słownik ortograficzny i poświęć ten wieczór na naukę.
|
|
ooooo odezwał się.............. O ile wiem w słowniku nie ma takiego wyrazu jak "se". Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
eeeeee odezwał się......... O ile wiem, w słowniku nie ma takiego wyrazu jak "ooooo".
|
|
Odezwał się... O ile wiem, w słowniku nie ma takiego słowa ja "eeeeee".
|
|
Odezwał się... Chodziło ci o "ja" czy o "jak", bo twojego polskiego nie mogę zrozumieć.
|
|
weź kumpli, jedzcie gdzieś na domki i upijcie sie do nieprzytomności. Niezły ubaw i na pewno będziesz długo pamiętał "syndrom dnia wczorajszego":P i zaufania nie nadszarpniesz u przyszłej zony:)
|
|
wez chlopaka do warszawy na bungee zawiaz mu hustke na oczy jak bedziesz blisko celu uwierz nie skapnie sie o co chodzi jak beda zakladac mu gume na nogi i dopiero jak wjedziecie na gore rozwiaz hustke :D to jest dorby ubaw
|
|
Robicie zrzutę na jakiś lokal + laska do rozbieranego tańca (przynajmniej tańca...) Później, to już różnie sytuacja się rozwja :D
|
|
albo na paintballa :P
|
|
Moje typy: 1. Zwiedzanie muzeum narodowego; 2. Oglądanie panoramy racławickiej; 3. Wyjazd do opery lub filharmonii; 4. Zakupy w supermarkecie Dla spragnionych mocniejszych wrażeń: 1. Wypad z kumplami do baru dla gejów; 2. Kwesta na rzecz ojca R.; Ekstremalnie: 1. Wpaść niby przypadkiem do rodziców panny młodej i udawać ewangelizujących jehowych.
|
|
ja polecam zabawe w Jeziorku miła zabawa i są chętne stary32
|
|
słuchanie Radia Maryja Napewno pozostaną na całe życie nieodwracalne zmiany w mózgu. A oto chyba chodzi nie ? Zeby długo pamiętać.
|
|
po takich "pomysłach" już mu sie pewnie odechciało tego wieczoru ;]]
|
|
Co sądzicie o pomysle wspólnego wieczoru kawalerskiego i panieńskiego>
|
|
Myślę, ze w takim przypadkku nie bedzie to ani panieński ani kwalerski ale po prostu wspólna impreza.... Nie chciałbym czegoś takiego.Jestem zdania,ze lepiej jest pobawić się wspólnie z dziewczynami i chłopakami. Proponowalbym coś ciekawszego niż wyjście do knajpy: jazdę sportowym samochodem po torze escape room paintball ewentualnie skok ze spadochronem: http://www.gazetawroclawska.pl/styl-zycia/a/skoki-spadochronowe-w-wroclawiu-zarezerwujesz-je-online,13233367/
|
|
d.e.b.i.l
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |