Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep Odzieżowy Patrol |
Mam pytanie gdzie jest sklep Patrol proszę podać mi ulicę . ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep Odzieżowy Patrol |
dworna
|
|
DZIEKI POZDRO AVE ŁKS ŁOMŻA ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
no zobaczcie drodzy forumowicze. Sam ze sobą rozmawia hehehee Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
wa sie **** ****** W DUPSKO jebać JAGE ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
A ty chociaż widziałeś na żywo kibica Jagiellonii ? Czy tylko przed TV podczas retransmisji derbów ? Sam nick "antyjaga" mówi wszystko . To się nazywają kompleksy hehe.
|
|
W twojej dziurawej piździe widział i sie kur....nie czepiaj bo to sie robi wkurwiające ,jakikolwiek temat i kazdy chce sie popisać kur...śmiecie jebane! Pomysłowo.
|
|
akurat kolega Ptysiu napisal baaaardzo modrze bo ten gosciu nie ma nic wspolnego z ludzmi ktorzy ogarniaja to wszystko i przynosi tylko wstyd kazdy patrzy na swoje podworko Łomża leży na Mazowszu !
|
|
łoooł hUUlyygan jakis szaleje na forum ? ehh te kompleksy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |