Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do użytkowników internetu w Vectrze |
Mam pytanko, czy ostatnio nie mieliście kłopotów z usługami internetowymi w tej sieci? Strasznie wolno mi chodzi internet od pewnego czasu (w stosunku do poprzednich miesięcy). Sprawdziłem wszystko co mogłem, ba, nawet posunąłem się do reinstalacji systemu. Bardzo dobrze jest tylko w nocy, poza tym raz słabiutko raz całkiem nieźle. Może ktoś mi coś podpowie? Z gory dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do użytkowników internetu w Vectrze |
Też miałem podobnego typu kłopoty strasznie mnie to denerwowało zdarzyło mi to już się dwa razy dzwoniąc do firmy stwierdzili że to u mnie coś nie tak bo unich wykazuje wszytko OK Ale jakoś tak samo z siebie to się z czasem poprawiło kwestia 4 dni.Zrób restart modemu i podepnij pod inny port USB.
|
|
u mnie podobnie w VECTRA rto już oczywista oczywistośc. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
vectra i problemy chleb powszedni. dlatego od nich uciekłem :)
|
|
od miesiąca internet u mnie chodzi ledwo ledwo!
|
|
U mnie chodzi bardzo dobrze. Czasem nawet dwa razy szybciej. Potwierdzam, często problem wynika z bałaganu w komputerze użytkownika. O legalności oprogramowania, nie wspomnę.
|
|
u mie tez chodzi bardzo dobrze, a czasem nawet szybciej. radze zrobic porzadek z kompem. z vectra jestem 3 lata i nie moge powiedziec zleo slowa
|
|
ja przezedłem do istr i jest 100 razy lepiej no i taniej :D ;)
|
|
System legalny, pełny format dysków, reinstalacja systemu oraz restartowanie modemu wykonane. Jednak jest gorzej niż było onegdaj. Niemniej dzięki za pomoc. Jutro udam się do Vectry - może coś się w okablowaniu pochrzaniło. Pozdrawiam
|
|
Na marginesie - w nocy wszystko chodzi jak szalone. Czyli, w moim mniemaniu raczej nie u mnie jest problem, tylko u dostawcy usługi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |