czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Impreza

Mam takie jedno pytanie może wie ktoś z was kiedy bedzie jakas impreza na muszli??? Bo tak ogólnie to mi sie bardzo podobaja :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Impreza

no tak jak dasz kase to i impreza b€dzi€

za rok moze dwa

lalalala :D albo i za trzy..

Skurwysyństwo jebane odpowiadają na temat ale wiedzą co piszą skurwystyny bo kiego **** pisać głupoty je sli ktoś nie wi czy bedzi jakaś impreza to neich sie nie odzywa ktoś grzcenie pyta i z ciekawości i oczekuje odpowiedzi na poziomie. Wy śmiecie jebane brudasy!

Pomysłowo.

a 20sierpnia to bedzie cos w koncu czy nie?bo mialam byc impreza organizowana przez rmf maxxx

Dobromil- brawo, szacuneczek, banda idiotów tylko siedzi na necie i czeka aż ktoś coś normalnego napisze, żeby napisać coś na swoim poziomie- czyli nienormalnego.
Kretyństwo w Łomży żądzi. Została garstka normalnych... Ja, Ty i jeszcze kilku...

pewnie bedzie tylko nie wiem gdzie ale za technem to nie przepadam za bardzo.

lomza23 "Kretyństwo w Łomży żądzi"... a może rządzi hm? A co do tego, że Dobromil jest normalny mam pewne wątpliwości patrząc na jego post powyżej. Według mnie to zwykły prostak.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

lomza23 brawo za mądry post. skoro ty jestes normalny to jak wyglada kretyn

stary32

Jak Ty???
Nie znam dokładnego opisu kretyna.
A co do Dobromila, to gość ma rację, to że se troche pojechał na forum, to nie jego wina, wina jest tych pajaców, co piszą pierdoły nie na temat zawsze i w każdym temacie.
Ktoś zakłada temat żeby o czymś opowiedzieć, o coś spytać, a tu z lasu buszmeni wyskakują i nie mając pojęcia o niczym, pierdoły produkują, -dobry rym, co?
A Wy jeszcze ich popieracie swoimi postami,dając do zrozumienia że mądrze piszą i zjechać tego co se poklnął na forum...skonam!
Gościu tylko swoje emocje wylał czytając te bzdety.
Bo jak nie wyjść z siebie, jak człowiek pyta po ludzku o następną impre na muszli i dostaje odpowiedzi w stylu:
-jak dasz kase to będzie.
-za rok może dwa.
-lalala albo i za 3?
Ot inteligencja wrodzona!!!

a 20 sierpnia podobno ma być to na stadionie z tego co mówią w radiu i czytajcie sobie co ma być na tym http://www.rmfmaxxx.pl/konwoj.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org