Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odkryty basen |
co sądzicie o pomysłe wybudowania w naszym mieście dużego odkrytego basenu . Jego lokalizacaj to sprawa do dyskusji - może rejon osiedla południe. Basen oczywiście duzy z miejscem do opalania , zabaw dla dzieci , boiska do gry w siatkówkę, Co wy na to. Nasza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odkryty basen |
nie oplacalne przy tych warunkach klimatycznych
|
|
spójż tylko na na plaże miejską pełno ludzi PRZY TYCH NASZYCH WARUNKACH KLIMATYCZNYCH myślę że to było by całkiem ciekawe osobiście sam bym wolał wykompać się w basenie niż w tej brudnej rzece
|
|
zgadzam sie z kibolem, przez wiekszosc czasu u nas jest poprostu zimno, nie ma sensu odkrytego basenu robic:)
|
|
hmmm bylabym za ale wątpie, żeby na to 'znalazły się' pieniądze..Poza tym będzie budowany kryty co również przemawia przeciw..
|
|
kościół owszem, ale nie basen :P ...
|
|
trochę u nas za chłodno. ale mogliby włodarze zbudować kompleks krytych coś w stylu aqaparku i z jeden mneijszy na zewnątrz:) bigi2004
|
|
ta i ciekawe kto go zbuduje ? "nasza" haha pewnie już zaczęła kopać ;) ;)
|
|
"warunki klimatyczne" paranoja!!! kilka razy byłem na wakacjach w NIemczech nie ważne w jakim mieście i byłem chyba na 5 czy 6 otwartych basenach a czy tam klimat jest diametralnie inny? po prostu kasa i jeszcze raz kasa!!!
|
|
pomarzyc zawsze mozna ;)
|
|
w Niemczech klimat jest zdecydowanie inny - średnia kilka stopni więcej niż w Polsce nie mówiąc o Polsce północno-wschodniej z biegunem zimna w Suwałkach
|
|
trafiony pomysł. Kryty z otwartym.Wielki kompleks.Nawet w szczerym polu. Najlepiej miedzy Łomzą a Ostrołęką. Kiedyś było sporo medialnego szumu na temat ogrzewania bloków gdzieś na Prusa, wodami termalnymi. Mają Słowaki i dobrze z tego żyją. A tu się ktoś namanił na bulwary.Chyba jakis spacerowicz? Przyjdą wylewy i zabiorą wszystko w piz.u. Może o to chodzi. Jest chociaż robota.)))) Nasza, ale do tego są niezbędne tzw. jaja.)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a co wy na to, żeby zakopać jakiś materiał wybuchowy na łące w poblirzu rzeki? Detonacja powinna skutkować, ładnym lejem. Potem tylko wylać na to beton, lub wysypać dużo żwiru. Mały kanał dopływowy, aby woda się zmieniała. To chyba nie było by bardzo drogie? Można dla cięcia kosz tów wyokrzystać jakiś niewypał, które regularnie znajdywane są w okolicach.
|
|
Widzisz nasza miasto wcześniej niż ty wymyśliło odkryty basen. Ma powstać na strzelnicy ;-) Poczytaj stronę miejską i pooglądaj obrazki
|
|
nasze miasto ma to do siebie, że myśli na wczoraj. A tu trzeba myśleć na jutro. Pamiętam, jak był oddawany basen przy 10tce. Jak wielkiej rangi to bylo wydarzenie. Jeden z vic, w gajerku nawet biedaczyna do wody wskoczył. Jest wiadomym, że taki basen dobry jest, ale np dla 10tki, czy też osiedla. To samo z tym, co ma być na strzelnicy. Jeden i drugi, to tematy na wczoraj, przedwczoraj. Kiedys już proponowałem wycieczke do Tatralandi, Besanove, Hajduszoboszlo,Miszkolca.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
W Islandii każda mieścina ma odkryty basen, ale cóż nie jesteśmy wyspą ze wodą geotermalna:( G a z e l a
|
|
http://plaze.onet.pl/forum.html#forum:MSwzNiw4LDQ3MDk2NDU0LDEyNzU2NzAzNSw1NDUyNTkxLDAsZm9ydW0wMDEuanM= ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jak wy sobie wyobrażacie odkryty basen... miejsce do opalania.... kazdy by sie wylegiwywał.. kobiety w bikini? a w około bloki... to jakoś sie gryzie wg mnie
|
|
To jeszcze tylko wody termalne nam potrzebne, może na mszę dać to się znajdą, bo póki co jakoś ich nie znaleźli w okolicach Łomży No ja laseczki w bikini przy takim basenie jestem w stanie sobie wyobrazić.
|
|
nie no raj dla zboczeńców potencjalnie mieszkających w blokach na konstytucji i śniadeckiego wokoło strzelnicy ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |