Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Centralny odkurzacz |
Wie ktoś może czy jest w łomży firma instalująca centralne odkurzacze? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Centralny odkurzacz |
jest
|
|
Ekotank - 660 713 218
|
|
ZAJĄC JÓZEF. INSTALATORSTWO SANITARNE, C.O., SYSTEMY ODKURZANIA Adres: Piątnica Poduchowna ul. 33 Pułku Piechoty 13 18-421 Piątnica Poduchowna pow. Łomża miasto woj. podlaskie może nie Łomża ale daleko to to niejest:)
|
|
Reklama, reklama, reklama !
|
|
John, skoro dane post wyżej przeklejone są z e-podlasie.pl to jaka to jest reklama? Google nie bolą :)
|
|
|
1600 zł i wzwyż frog3r
|
|
Autor: DxxxD (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-08-08 21:58 ZAJĄC JÓZEF. INSTALATORSTWO SANITARNE, C.O., SYSTEMY ODKURZANIA Adres: Piątnica Poduchowna ul. 33 Pułku Piechoty 13 18-421 Piątnica Poduchowna pow. Łomża miasto woj. podlaskie może nie Łomża ale daleko to to niejJ Józio już nie robi takich rzeczy,teraz robi schody do kościoła z dedykacjami.
|
|
Tzn.schody do nieba.
|
|
Ja się zajmuję sprzedażą i montażem odkurzaczy, tel.507083034. Investor78
|
|
SANMET sprzedaż i montaż
|
|
A ja polecam J.Zająca :) Fachowe doradztwo i cena ok :) Wiem,że coraz więcej hydraulików zajmuje się takimi instalacjami - ale co do jakości ich usług nie mam zielonego pojęcia ;) W każdym razie jako mama dziecka z alergią wziewną i nietylko :( zdecydowanie polecam odkurzacz centralny! ------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------
|
|
Zalet odkurzaczy centralnych jest niewątpliwie sporo i warto o nich wspomnieć. Chyba największą zaletą jest fakt, że kurz i zanieczyszczone powietrze są wydalane na zewnątrz budynku, a nie tak jak w przypadku tradycyjnych odkurzaczy z powrotem do pomieszczenia, w którym odbywa się sprzątanie. _____________________ <a href="http://dominel.pl" rel="nofollow">kliknij tutaj</a>
|
|
noerto spadaj z tego forum pajacu
|
|
w Białymstoku można kupić odkurzacze firmy TQD:
|
|
Moim zdaniem obydwa te rozwiązania są naprawdę ok. Odkurzacz centralny jako odkurzacz główny + odkurzacz tradycyjny do sprzątania miejsc, gdzie centralny nie sięga :) http://www.aritechpolska.com.pl/porzadki/odkurzacze-centralne-pomoga-ci-sprawnie-odkurzac/
|
|
ja kupiłam swój przez internet i kosztował 2600 razem z rurą 9 metrową z buforem do kominka i rurą do garażu i kilkoma końcówkami. Potem coś koło 200 zł za \"kontakty\", szufelke i tłumik. Wszystko na allegro. Centralnym wszędzie sięgam mam na korytarzu \"wajścia\" rury na każdym piętrze i nie mam problemu z dojście gdziekolwiek. Głupotą jest wydać kupe forsy na odkurzacz centralny i kupić jeszcze tradycyjny. Raz że zawala miejsce a dwa że trzeba worki wymieniać. A w centralnym wyjmujesz tylko zbiornik i wysypujesz śmieci do kosza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |