Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomża-szczencin autokarem |
wiecie może ile posztuje przejaz z łomży do szczecina ąutokarem z góry dziękuje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomża-szczencin autokarem |
10zl/100km chyba było...
|
|
do bydgoszczy 45zl normaln do bydgoszczy jedzie 7h na miejscu jest hyba21.30 czyli ok 90zl do szczecina normalny
|
|
a ile by kosztowal z legitymacją uczniowską?? czy ten autobus do szczecina uznaje znizki dla uczniów?
|
|
a tak wogole to czym wychodzi taniej jechać pociągiem czy autobusem??Słyszalam ze pociągi z warszawy zatrzymuja się w śniadowie za lomża więc czy mozna by było tam wsiąść (ale nie wiem czy to prawda)??Dzieki za pomoc :)
|
|
zadzwoń do PKS i się spytaj,ciężko pomyśleć?
|
|
dzwoniłam do pks ale dowiedziałam się tylko że tem autokar kursuje codziennie
|
|
zadzwon do białegostoku badz szczecina na informacje a co do znizek to maja ale ciezko powiedziecc mi jakie najlepiej zadz do bialegostoku bo to ich autobus jedzie
|
|
zniżki uczeń student senior, po szczegoly dzwon do pksu bialystok badz tez pks bydgoszcz, gdyz ten kurs jest obslugiwany naprzemienie przez te dwa pksy,
|
|
zatrzymuje się w Śniadowie ? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dzięki zadzwonie
|
|
tak, czy pociąg (chyba z Warszawy) zarzymuje się w śniadowie? gdzie się mozna tego dowiedzieć? dzwoniąc do warszawy?
|
|
Dzięki wielkie
|
|
wiecie moze ile kosztuje bilet autokarem z białegostoku, który jedzie do szczecina i zatrzymuje się w łomży
|
|
,,wiecie moze ile kosztuje bilet autokarem z białegostoku, który jedzie do szczecina i zatrzymuje się w łomży'' ale dokąd ten bilet do łomży? do szczecina masz przykładowe obliczenia a chcesz wiedzieć wiecej zadzwon do bialegostoku google nie gryzie-->http://www.bialystokonline.pl/inside.php?do=pkp tu masz rozkłaad jazdy pkp białystok znajdz interesujacy ci pociag i zobacz w ktura strone jedzie czy przez śniadowo czy nie a w google umiesz wpisac adres?
|
|
nie dość że sprawdzałam to dzwoniłam do informacji w białymstoku i nikt nic niewie
|
|
jak zadałaś takie pytanie jak wczesniej:,,wiecie moze ile kosztuje bilet autokarem z białegostoku, który jedzie do szczecina i zatrzymuje się w łomży'' to niedziw sie ze ci nieodpowiedzieli a adresu o pociagach z białego ci poszukałam i sie ciebie pytam czy umiesz wpisac adres czy niebardzo?
|
|
bilet z Łomży do Szczecina to koszt ok 45-50 złotych ze zniżką studencką (ale honorują tylko nowe legitymacje i zależy czy to jest weekend czy nie) dodatkowo 2,50 płatny każdy bagaż.. PKS Białystok toleruje wszystkie zniżki. Jakbyś naprawdę zadzwoniła to by Ci powiedzieli, bo ja korzystam z ich połączeń od 3 lat i zawsze udzielają mi wszystkich pełnych informacji wyłącznie telefonicznie. Jeden pociąg z Białegostoku do Szczecina na pewno zatrzymuje się w Grajewie i jest tez kilka połączeń z Ostrołęki... połączenia przez Śniadowo wyszukiwarka nie pokazuje...
|
|
dzwoniła naprawde do informacji w białymstoku i powiedziano mi że bilet z białegostoku do szczecina kosztuje ok 70 zł a jak zapytałam o zniżki to powiedziano mi że nić nie wiedzą
|
|
ale teraz już wszystko wiem za co wielkie dzieki :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |