Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjer w Kaufalndzie |
co sądzicie o fryzjerze w Kauflandzie? :P co robi z wlosami? np sciecie? pisac xD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjer w Kaufalndzie |
Rozumiem że To Twój punkt i robisz sonde tak ?
|
|
Dołącze sie. Co sądzicie o kiosku który miesci sie na ulicy Sikorskiego ??? Pisać !!!!!!!!!
|
|
Ale zabłysnąłeś taki_ktos... Dołączam sie do tematu. Co sądzicie o pizzerii Osteria??
|
|
a co sadzicie o dupie maryni??
|
|
co sądze? ceny dosc wysokie... zwłaszcza ze to nowy fryzjer i nie ma wyrobionej renomy. i jak widze to swieci pustkami. to mnie zniecheciło i czesał mnie ktos inny za 20 zl mniej.
|
|
To prawda ceny drogie i swieci pustkami, dla mnie to jest denne byc scinanym a za twoimi plecami łazi wpi**e ludzi i gapią sie do szyby. Moze niech tamte panie zaczna scinac i czesac w innych miejscach(np. w kroku) a gwarantuje ze ruszy sie cos :D Łomża Guerillas
|
|
to i ja sie dolacze.... :p Co myslicie o mleku lomzynskim dostarczanym do piatnicy. Dorbe jest czy nie..? i czy cena mleka wzrosnie po wakacjach
|
|
a co sądzicie o ilości cukru w cukrze ???
|
|
jest niski
|
|
hahahahahaha xD nie to nie jest moj zaklad xD po prostu wybieram sie tam i chcialam uslyszec opinie od kogos kto tam juz byl a szczegolnie panie ;d ale ok ;D co jeszzcze smiesznego powiecie? ;D
|
|
terefere
|
|
ze jak pojdziesz to zobaczysz witamy w swiecie neo ... moze przed pojsciem do kibla zapytasz wszystkich co o tym mylsa.... wiecej myslenia mniej pisania bedzie wyzszy poziom tego forum
|
|
jestescie super ale sie usmialam :D
|
|
haha ja tez :D widocznie pytania nie zrozumieliście:d no coz;p byyee
|
|
A co sądzicie o aktualnych cenach gnoju w łomżyńskim? jarek
|
|
a co chcesz kupic? ;/ zaaal mi was napawde xd widze ze nie macie co robic ;] no ale ok;d mozna sie posmiac troche;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |