czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto jechal BMW ((

pod Wiktorzynem.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto jechal BMW ((

Pewnie kierowca, co za głupie pytanie!

Chłopak z mojej ulicy z Piątnicy,28 lat.tamci dwaj chyba z łomży.

Jeden z Giełczyna, ale to przecież jest mało ważne. Znów zginęło dwóch młodych ludzi! To jest niesamowite, co się wyprawia. I ile jeszcze trzeba takich tragedii, zanim dotrze do ludzi, że nie wsiada się za kierownicę po pijaku, ale też nie wsiada się do pijanego kierowcy!

alholol zabija

alkohol zabija

I oto przykład wspaniałych umiejętności i wysokich lotów inteligencji łomżyńskich kierowców.

Dobrze, że zabili tylko siebie wpadając na drzewo, a nie wjechali w inne auto, bo trupów by było znacznie więcej!

a ch*j cie to obchodzi kto jechal?! jakiejs taniej sensacji szukasz?! widac nikt z twoich znajomych bo napewno bys o tym wiedzial...

koczisss... zastanawiam się, i zapewne nie tylko ja, czy takim dupkiem jesteś z Urodzenia czy z wychowania... pomożesz Nam rozwikłać ten problem???

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16057
Ostatnie zdanie swiadczy o inteligencji autora tego artykułu.

Dziwi mnie to ze wypisuje sie takie głupoty.
Jak po takim dzwonie można znaleźć puszke z piwem obok reki kierowcy. Znaczy że co mocniej sciskał puszke niz kierownice.

a co to tajne, łamane przez poufne i na koniec zakminione?

nie nie tajne ale skoro nie wiesz kto jechal to raczej nie znales tych osob i moze to nie twoj zasmarkany interes? nie przeszlo ci to przez glowe?

przyszło mi do głowy, że to mój interes a nie Twój. Nie Ty, będziesz decydował co jest, czy nie, moim interesem, ok?

Kiercowca nie spożywał alkoholu !!!

Jeśli nie macie dokładnych informacji nie komentujcie i nie wprowadzajcie w błąd.
Wiadomosci na 4lomza i onet nie są do końca zgodne z prawdą. Pismaki zawsze coś dopiszą od siebie.
Niektórzy traktują to jako sensację, a jest to olbrzymia tragedia.

moze i nie bede decydowala czy to twoj interes ale za to ode mnie sie nie dowiesz kim byly te osoby bo nie pozwole zebys robil jakas tania sensacje z ludzkiej tragedii. mysle ze co normalniejsi forumowicze zgodza sie ze mna...

dajmy wszyscy na luz ... pomyślcie co teraz przezywają rodziny tych chłopaków.

_73_

Autor: yarot (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-08-08 11:03

koczisss... zastanawiam się, i zapewne nie tylko ja, czy takim dupkiem jesteś z Urodzenia czy z wychowania... pomożesz Nam rozwikłać ten problem???

--------------------

Może i dupek, ale po alkoholu nie wsiadam za kierownicę!

Kocziss! to juz jest NIESMACZNE!!!

mozemy sobie gadac do woli w temacie ktory zalozyles do prowokacji ALE NIE TUTAJ! Mlodzi ludzie zgineli tak jak i gina w calej Polsce i jest DENNE BEZCZELNE i GLUPIE odzywac sie tu w ten sposob, wiec odpitol sie bo jak nie daj Boze Twoja matka miala by wypadek a ja powiedzialbym no taaa -SLEDZIOWA SIE ROZBILA, DO AKWARIUM A NIE NA DROGI -MILO BY BYLO???!!!

kiedy jak kiedy ale tym razem pokazales dno o ktore Cie nie posadzalem, przykre

zamknijcie się i nie piszcie bzdur że kierowaca był pijany bo był trzeźwy jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie jelenie jedene. Pomyślcie o rodzinie co ona przeżywa zrówno tych co zgineli jak i Wojtka który przeżył.

Pozdrawiam

http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=288&idart=1520

diver466 najwieksza bzdura jako kiedy kolwiek czytałam widziałeś ten samochud i co że puszka piwa była obok ręki kierowcy, przy takim zderzeniu to puszki latały po całym samochodzie to nie znaczy że pił ciekawa jestem czy jak okaże się że był trzeźwy czy o tym napiszo bo chyba raczej nie mało tego policja nawet nie poinformowała rodziny że ich syn miał wypadek i przeżył ciekawa jestem dlaczego przeciesz dokumenty miał przy sobie przeciesz mieli taki obowiązek a może się myle ?

Ten co przeżył miał przy sobie telefon komórkowy i jeśli chciałby poinformować rodziców, że miał wypadek, to mógł to zrobić sam. Jest osobą pełnoletnią i był przytomny, więc policja nie miała obowiązku informować rodziców 27-latka, że ich synek miał wypadek. Podejrzewam, że więcej czasu zabrało im zbieranie danych o jednej z ofiar, bo wiedzieli tylko jak miał na imię, więc mieli dużo poważniejsze zadanie. I raczej informuje się rodziców czy w ogóle najbliższą rodzinę, jeśli nastąpi zgon, a nie tylko sam fakt wypadku.

driver466 -> ten artykuł który przytoczyłeś to bzdury i foto nie tego auta!!!

Szanowni Państwo....

Prosze przestańcie się prześcigać w pomysłach na to jak i dlaczego do tego doszło, to nie miejsce i czas...
Wszędzie znajdują się kretyni, którzy tylko zamieszanie potrafią zrobić nawet z takiej tragedii. Zgineli moi i nie tylko moi PRZYJACIELE, faceci , którzy bawili się życiem i je naprawdę kochali. Dajcie spokój i dośc głupich tekstów. Kto ma wpisać głupotę niech lepiej zamknie kompa i wyjdzie na spacer.
Ludzi którzy naprawdę są poruszeni tą tragedią i wiedzą co się naprawdę stało, wkurzają teksty że to kierowca był pijany, że ...puszkę przy ręce znaleźli.
Zginęło dwóch Młodych Wspaniałych ludzi ( trzeciego składają)

..... czasami wystarczy chwilę pomilczeć

Max-bike Krzysztof Suproń

Max

[*] wielka strata.... wspaniali ludzie.... :(

Straszna tragedia, Kondolencje dla rodzin, bardzo im wspolczuje
Niejestem pewna ale chyba znalam jednego z tych chlopakow i mam az lzy w oczach i nie wierze w te bzdury co wypisuja

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...

Autor: jestem (---.lom.vectranet.pl)
Data: 07-08-08 12:40

zamknijcie się i nie piszcie bzdur że kierowaca był pijany bo był trzeźwy jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie jelenie jedene. Pomyślcie o rodzinie co ona przeżywa zrówno tych co zgineli jak i Wojtka który przeżył.

Dopoki nie bedzie wynikow badan nie mozna stwierdzic czy byl pijany czy nie wiec przestancie sie przescigac w deklaracjach bo to i tak nic nie da,

[*]

koczisss... jestes poje****m debilem! nie odzywaj sie tu wiecej ty deklu! masz tak gadac to won mi stad downie! do bialki i idz sie utop debilu zasrany!!! mozesz mnie pocalowac w dupe!! sam sie zabij juz brak mi okreslen na ciebie debilu!

i nie tylko dupkiem....

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

[*]....

;)

Czy wy nie macie serca jak można dawać taki temat na forum czy macie pojecie jaka to wielka tragedia dla rodzin znałam tych chłopaków nie zasłużyli ani na śmierdź ani na to jak ich opisujecie
spijcie spokojnie chłopcy
Kondolencje dla rodzin

m.

stefanek nie masz co robić tylko szukac idiotycznych tematów do pisania,

stary32

ludzie mają tragedie a ty pytasz kto jechał na forum .puknij sie

stary32

Znaliśmy tych chłopaków i naprawdę przykro czyta się to co niektórzy tutaj wypisują. Byli ludzmi którym nic nie można było zarzucić, koleżeńscy i oddani. Nie szukajcie sensacji i proponuję żeby się za nich pomodlić. Życzę wam żebyście kiedyś mieli okazję spotać na swojej drodze tak wspaniałych ludzi jak oni.
[*] [*] Asia i Tomek

Przykro mi czytać takie rzeczy,opanujcie sie to nie jest sensacja tylko wielka tragedia.Byli to moi koledzy.Rzadko spotyka sie takich ludzi,wspaniałych ludzi... [*] [*]

wielka tragedia tu jest więcęj zdjęć auta

http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=288&idart=1520

ehh idioci... po co sie klocic o to czy pil czy nie ? moze zasnal za kolkiem przeciez to 3 rano byla !! zgineli ludzie... powinno sie tego nie roztrzasac i dac spokoj ludziom ktorzy teraz cierpia a nie jeszcze bardziej powiekszac ich bol...

nie wiem kto to nie znalem ich ale jezeli dla kogos byli wspanialymi ludzmi cos zrobili dla nich dobrego to powinno sie im to oddac i miec dla nich szacunek.

[*]

ma znaczenie czy pili czy nie. Bo może gdyby nie alkohol dziś by żyli i co ty na to? Trochę wyobraźni potrzeba aby się taka tragedia nie powtórzyła, jednak doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego nie uczy.

Kierowca nie był pijany ale teraz nie ma to już znaczenia, zreszto czy to ważne? Byli wspaniałymi ludźmi, zawsze można było na nich liczyć, a teraz ich już nie ma...Nic im życia nie wróci, a tania sensacja którą tu robicie pogarsza ból i cierpienie po ich stracie... [*] [*]

koczis palo ty jeszcze tu siedisz jaka ty jestes uparta kur.wa wszyscy ci jada a ty gilu z dupy na sile chcesz byc fajna spi.rdalaj na te swoje bialostockie forum nie ci twoji z toba jada czy tam ci tak ostro cisna ze wolisz tam nie wchodzic

KOCZIS TO RURSKO Z BIALEGOSTOKU
SZMACIAZ PRUJE SIE I WALI KONIA USTAMI
LUDZIE JEDZIEMY Z KU.RWA!

atari 65 xe

super_krzys takie wypowiedzi zachowaj dla siebie... to nie jest na to miejsce i czas... wszyscy jesteśmy pogrążeni w smutku i żałobie po naszych kolegach, wiec prosze was wszystkich... zamilczcie... [*]

Lepiej zakończyć ten temat na tym etapie. Żal serce ściska po kolegach i powinniśmy teraz zamilknąć.
[*] [*] [*]

jutro idę na pogrzeb :( w takiej chwili człowiek się zastanawia nad wieloma sprawami....:(

[*][*] :(

ten BMW to był samochod czy tez sklep monopolowy sądząc po tej ilości puszek po piwie. A może oni zbierali złom?

Nasza

Nasza zawsze wiedziałam, że jesteś żałosna.. ale teraz przeszłaś samą siebie..

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Nasza ty głupia kur wo masz szczęście że Cię nie znam bo rozjebał bym ci od razu ten zakuty łeb o ścianę....

;)

Niestety niektórych to tylko za nóżki i o ścianę... tak trzeba z Nasza...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Autor: optymista63 (---.adsl.szeptel.net.pl)
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...

powinno być raczej: śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko walą głową o drzewa..
c*j mnie obchodzi kim byli i kogo kochali, ważne jaki teraz numer odwalili. O ile to prawda że byli pijani to i mogliby mieć św. Teresę z Kalkuty za matkę i bym życzył im tego samego. Jeśli to nie prawda, czekam na wycinkę przydrożnych drzew. Powinna zebrać się większa grupa "niedopitków" i zrobić zawody w stylu kto pierwszy przetnie samochód wzdłuż drzewem. oceny za styl i prędkość.

Western Digital TY brudna niedomyta palo faszystowska,to ty powinienes pi.e_rdolnąć się w ten pusty kaczy łeb i głupi na dodatek, może byś mial wtedy więcej rozumu - ZAMKNIJ PYSK i reszta tego typu towarzystwa, ktora nie znala tych ludzi, a sie wypowiada .
Jeden z nich byl moim dobrym kolega, jechal jako pasażer - wątpię w to zeby wsiadl z pijanym kierowcą. Przypadkiem wszedlem na ten wątek i nie mogę zdzierzyc tej profanacji w szczegolnosci dzien po pogrzebie. Gdyby twoj tatko pedzio, albo mamusia sie rozp...olili tez bys tak pie.przył?
Walnij barana moze zmądrzejesz srel.u

Brak wychowania i dobrego smaku tak chyba można skwitować niektóre posty. Smutna sprawa ile współczucia macie. Kto ma Was za przyjaciół to biedny człowiek jest.

niewiecie czy to nie joyo i co z nim

sodome. niejeden twierdził że jego kolega by nigdy nie wsiadł po pijaku bądź do pijanego kierowcy. po kilku głębszych większości nie robi różnicy.

czytaj ze zrozumieniem drogie dziecie. w swym poście nikogo nie osądzałem. ale ty tumanie musisz przekręcić na swoje abyś mógł wyładować swe smutki. idź do piersi swej matki i płacz dalej. kontakt ze światem ci szkodzi

Autor: sodome (---.introlan.pl)
Data: 10-08-08 20:30

Western Digital TY brudna niedomyta palo faszystowska,to ty powinienes pi.e_rdolnąć się w ten pusty kaczy łeb i głupi na dodatek, może byś mial wtedy więcej rozumu - ZAMKNIJ PYSK i reszta tego typu towarzystwa, ktora nie znala tych ludzi, a sie wypowiada .

a to dlaczego?
Kazdy ma prawo do krytyki i wyrazenia swojej opinii, moja zbiega się z opinią Western Digital

ps, nie trzeba znac ludzi aby mówić o pewnym "zjawisku".

Gorąca prośba do wszystkich, którzy nadal wypisują głupoty na temat nietrzeźwości kierowcy: PRZESTAńCIE JUż!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie znaliście tego człowieka, nie macie pojęcia co się tam tak naprawdę stało i co było bezpośrednią przyczyną wypadku.
Sprawiacie olbrzymi ból rodzinom i przyjaciołom dwóch zmarłych, wspaniałych ludzi.
W tych okolicznościach moglibyście pomóc. Pomódlcie się za nich i za wielu innych ludzi, którzy tam zginęli, a także za to, żeby nikt inny już tam nie zginął.

Pamiętajcie też:"nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni....."
Natalia Cholewicka

ola_11

Autor: nadi5 (---.pwsip.edu.pl)
Gorąca prośba do wszystkich, którzy nadal wypisują głupoty na temat nietrzeźwości kierowcy: PRZESTAńCIE JUż!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie znaliście tego człowieka, nie macie pojęcia co się tam tak naprawdę stało i co było bezpośrednią przyczyną wypadku.

i dlatego go nie oceniamy tylko mówimy o pewnym zjawisku które często się powtarza - czasem nawet kilka razy w tygodniu. zawsze jest tak że jak coś się stanie złego zmusza to do pewnych releksji. Nie żyjemy w państwie gdzie istnieje cenzura więc wolno nam mówić o czym sobie kto życzy, nie ważne czy temat Cię interesuje bądź nie. Nie chcesz - nie dyskutuj, a pisanie s tylu "nie piszcie jak nie znacie" nic tu nie zmieni.

Pamiętaj też:"sądźcie, póki rozum macie"
ja

niewie ktos czy ten wojtek(joyo) byl z gielczyna i co z nim

JEST z Giełczyna a nie byl....
a co z nim? przejdz sie do szpitala i zobacz na wlasne oczy

przepis na sałatkę z buraków: ...wrzuć granat do BMW...

________
Malachit

przepraszam dobrze go znam ale jestem dwa tysiace kilometrow od lomzy jak mozesz pozdrow go od miska z tartaku

spoko

Malachit: dobre :D

Autor: Anty4Lomza (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-08-08 09:57

Malachit: dobre :D

No pieknie nie ma to jak jeden debil drugiemu przyklaskuje.

DxxxD: No pieknie nie ma to jak jeden debil drugiemu przyklaskuje.

spoko :) a znasz sposób na sałatkę z debila?

dzieki "dziewczyna"

malachit takimi grypsami to twoja stara do ciebie rzuca

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org