Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Netster i ich obiecanki cd |
Dziękujemy państwa firmie za kolejne dotrzymanie obietnicy który to już raz umawiamy się i jak zwykle i tak już od pół roku.Czy każdego oni tak zwodzą ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Netster i ich obiecanki cd |
Mnie nie. Wess człowieku idź i zjeb ich i tyle. Jak się pieprzysz z nimi to tak masz.
|
|
NETSTER jest firma niekompetentna w moim odczuciu zero walki o klienta (abonenta) liczy sie tylko zysk. Zaczyna dziac sie jak za czasow poprzednika - nterneo. Dzwonie codziennie i dostaje kolejne zapewnienia, ze za gora 2-3 dni bede mial zwiekszona predkosc lacza i tak od 3 tygodnii... spale ich !!
|
|
Wiecie co ludzie chyba nie macie co robić. Wiecie dlaczego nie zostaliście podłączeni w ten wtorek??? bo szef się z wami umówił ale nie jest bogiem żeby wiedzieć że w sobote uderzy piorun w nadajnik i położy prawie całe południe. Sam widziałem jak chłopaki z NETSTERa latali trzy dni i naprawiali szkody. jak widać dla nich ważni są klijęci. Tommek napisałem już w tamtym temacie że kogoś takiego jak ty wogóle bym nie podłanczał na miejscu tego szefa. dopiero gadałeś żę 4 miesiące czekasz a przez tydzień zrobiło się pół roku. idź się schowaj do lasu tam będziesz miał leprzy kontakt ze światem niż przez internet. jeżeli ci się nie podoba to zamiast gadać weź sobie coś innego a nie robisz problem.
|
|
Autor: DaroPL (80.240.162.---) Data: 08-08-08 07:47 Wiecie co ludzie chyba nie macie co robić. Wiecie dlaczego nie zostaliście podłączeni w ten wtorek??? bo szef się z wami umówił ale nie jest bogiem żeby wiedzieć że w sobote uderzy piorun w nadajnik i położy prawie całe południe. Sam widziałem jak chłopaki z NETSTERa latali trzy dni i naprawiali szkody. jak widać dla nich ważni są klijęci. Tommek napisałem już w tamtym temacie że kogoś takiego jak ty wogóle bym nie podłanczał na miejscu tego szefa. dopiero gadałeś żę 4 miesiące czekasz a przez tydzień zrobiło się pół roku. idź się schowaj do lasu tam będziesz miał leprzy kontakt ze światem niż przez internet. jeżeli ci się nie podoba to zamiast gadać weź sobie coś innego a nie robisz problem. ----------------------------------------- A co ty ich tak bronisz? co? ;>
|
|
Tylko dziwne jest to że inne firmy nie mają problemów . w tp 2 dni
|
|
jak wam nie pasuje ten cały netstar to zorganizujcie się i zmieńcie swojego dostawcę, nikt was przecież nie zaciągnał i nie kazał z nożem na gardle podpisywać z nimi umowy. A jeśli już musicie podpisaną to poczekajcie do jej końca i podpiszcie z innym dostawcą :)
|
|
To nie takie proste jak Ci się wydaje. Ja osobiście miałem do czynienia z netsterem, vectrą, tp, i technikiem. I tylko z vectrą nie było problemu. Praktycznie od ręki. TP kładzie lachę na domki jednorodzinne, które obsługiwane są na starych łączach, nie wiem jak z blokami, no chyba, że się rezygnuje z umowy wtedy potrafią sprzedać wszystko i zaczyna im zależeć :D Z netstera wysłali mnie do konkurencji bo ich nadajniki nie obejmują tego rejonu chyba, że się zasłaniające nadajniki połacie zieleni wytnie. Technik miał 1000 abonentów nie wiem jak teraz. I jest ich trzech (było nie wiem jak teraz), czekałem chyba z dwa miesiące i zatruwałem facetowi życie ile tylko się dało, ale internet mam :)
|
|
DaroPL co ty tak bronisz ich .Sami są winni tego zakładają od marca i nie mogą znaleźć czasu ciągle co to za firma .Szef jak się umawia to co myśli że z dziećmi ma do czynienia .My jesteśmy poważnymi ludźmi jak mówi że w wtorek już zakładają to się przychodzi w wtorek lub się dzwoni i mówi że nie możemy przyjść a nie wymigiwać się już pól roku tak .Jakie jest to podejście do klienta .Za całą sytuację są sami winni było nie zwalniać pracowników i nie obcinać pensji
|
|
Autor: Tommek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-08-08 13:31 DaroPL co ty tak bronisz ich .Sami są winni tego zakładają od marca i nie mogą znaleźć czasu ciągle co to za firma . Widocznie Ciebie Netster nie lubi, ale są klienci, którzy są zadowoleni, potrafisz to zrozumieć? :) Patrząc na ilość wątków o Netster musicie ich baaaardzo kochać :) Zła reklama czy dobra, ważne żeby mówić i pisać :). Załóż sobie w TP, zobaczysz ile można czekać :):):)
|
|
Tommek firmy radiowe nie posiadają wsędzie zasięgu, to jest pierwsza sprawa. druga sprawa to sygnał od ich dostawcy który jest doprowadzany światłowodem, których posiadaczami są 2 firmy w polsce: tp i szeptel. więc żeby doprowadzić sygnał gdzieś, głównym wyjściem sygnału jest łmza i niedogodnością jest ukształtowanie terenu i połacie zieleni (jak ktoś napisał), mogą przeszkadzać w widoczności się nadajników, co jest niezbędne w podłączeniach radiowych. Rozumiem że ciebie jako klijeta nie interesują takie bzdury. Jest wolny rynek idź tam gdzie ci się podoba. najlepiej do tp bo tam podłanczają w 2 dni:P Nawet w łomży drogą radiową nieda się dojść wszędzie (wiem to wszystko bo miałem kiedyś taką firmę w Ełku). NIe opłaca się dla garstki osób stawiać nowego nadajnika.
|
|
Tommek----- a co ty ludziom oczy mydlisz i wodę lejesz. Napisz gdzie mieszkasz......nie 20km od Łomży?? I ty chcesz tam internet?? Jak tam komórki nie działają. :) A ile osób chce ten internet 4? 10? Chłopie przestań pisać bzdury. Idź do TPSA (telekompromitacja polska to ludzka rzecz okradać) oni Ci na pewno podłączą max 128kb/s? jak doleci. Technik?? oni takiej technologi jeszcze nie znają żeby tego dokonać (niech najpierw w Łomży dobrze zrobią). I chyba to tyle. Bo więcej to chyba nikt się nie nadaje żeby podłączyć takie łącze. A ludzi to chyba nie zwalniają? Firma dobrze prosperuje na rynku, ale nie będę robił chłopakom reklamy (kto ma widzieć to wie). Pozdrawiam chłopaków z NETSTERA nie słuchajcie tych bzdur róbcie swoje.
|
|
UPRAWNIONY jak nie wiesz gdzie mieszkam to po cholere takie bzdury piszesz 20 km to do mnie z dwa razy jest .Widzę że cala rodzina znów broni firmy
|
|
A tak wogóle to jaki jest sens zakładania tego postu co może myślisz że pujdziemy i powiemy do szefa netsteru jaki to on jest nie dobry Jak masz problem to idz z nim porozmwaiaj czlowieku a nie się na forum skarzysz :/
|
|
to jest taka różnica. Nie wiem jak jest u was, ale Netster w blokach działa idealnie, a w domach jednorodzinnych - żałośnie. Sam mieszkam w domu jednorodzinnym i czasem chętnie bym do nich zadzwonił i nasadził im ch... ...
|
|
Angel to zadzwoń. Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. Zrób zamiast pisać
|
|
angel - przestań dla nich płacić - to dziła na nich bardzo mobilizująco, wiem po sobie ;)
|
|
Więc tak mam te coś i mieszkam w domu jednorodzinnym (w Łomży). Internet działa jak by chciał a nie mógł. Raz działa wyśmienicie stronki śmigają i nic się nie przycina,a czasem też można powiedziec że nie działa w ogóle na wczytanie strony trzeba czekac ponad 1 min, a mam 512 kb/s.
|
|
A nic w tle się nie ściąga ani nie wysyła???? upewnij się bo wiem że dużo ludzi niewie że programy p2p wysysają im łącze gdy są aktywne a poza tym to sprawdź czy niemasz zasyfionego systemu. Często są takie przypadki a ludzie później mają pretęsje do dostawców internetu!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |