Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczenia Mtu jak szybko naprawiaja szkodę |
Witam miałam stłuczkę, pan który we mnie uderzył jest ubezpieczony w MTU wie ktoś w jakim czasie dostanę peiniążki za wyrządzoną szkodę? Miał ktoś doczynienia z ta firmą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczenia Mtu jak szybko naprawiaja szkodę |
w moim przypadku po zadzwonieniu do mtu po około 3 dniach odezwał sie do mnie pan od oceniania szkód, umówiliśmy sie na spotkanie zrobił zdjęcia, i od razu wydał mi papier ile mam dostać i powiedział że mają 30 dni od daty zgłoszenia na zamknięcie sprawy i po tym czasie powinienem mieć kasę na koncie ale okazało się że kasa była juz dwa tygodnie po spotkaniu z tym panem .
|
|
Acha to super bo znajmomy czekał na pieniążki az pół roku stad moje obawy dziękuję za informację
|
|
Pilnuj ich, bo u mnie sie to przeciagnelo, bo zapomnieli o notatce policyjne i cala sprawa trwala grubo ponad 30dni. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Po notatke policyjną moge sie sama zgłosic czy mtu zarzada od policji tego?
|
|
staraj się sama mieć jak najwięcej papierów, ubezpieczalnie lubią przeciągać sprawy z byle powodu
|
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam Kasia
|
|
Policja raczej nie da tobie notatki, ustawa o ochroie danych i takie tam:) Generalnie firma jest dość szybka u mnie szkoda była opłacona w dwa do trzech tygodni:) Jakoś tak od kilku lat jestem w MTU. Problemem są tylko wysyłąne z dużym opóźnieniem potwierdzenia zawarcia umowy OC tzw kartoniki, no ale da się przeżyć;)
|
|
Napewno nie wydadza mi tej notatki z policji ??? Brał ktos kiedys taka notke?
|
|
U mnie na oświadczenie wypłacali mi kase 3 miesiące dzwoniłem do nich co dziennie to tego nie mieli to tego .Koledze z notatki policyjnej wypłacali kase 2 miesiące .Mtu wypłaca ciężko i mało
|
|
A jak jest z wysokościami ubezpieczeń w MTU?
|
|
jeżeli ktoś jest zainteresowany wysokościa składek to proszę dzwonić 668 392 705 - taniej nie będzie A sam miałem 2 szkody w MTU . szybko i co do wysokości nie narzekam
|
|
Dac kobiete lejce> naucz sie jezdzic a potem wsiadz za kierownice Łomża Guerillas
|
|
Greg4Real naucz sie czytać to facet we mnie wjechał a nie ja w niego jak ktos nie doczyta to wymyśli
|
|
Co do wysokosci wyplaty nie bylo zle, czyli starczylo na pokrycier kosztow itp i cos tam zostalo, ale w porownaniu do np. Warty - ta druga wyplacila w ciagu 10dni i zdecydowanie lepsza kase. Tyle, ze Warta jest droga. Teraz mam w hestii po doswiadczeniach mojego wujka, ktory bardzo sobie chwali. Wiadomo, ile ludzi, tyle opinii. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |