Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WISŁA KRAKÓW -BITAR JEROZOLIMA |
Jaki waszym zdaniem bedzie wynik obstawjajcie moim zdaniem wisła go obra i awansuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WISŁA KRAKÓW -BITAR JEROZOLIMA |
jak nie popełnią błędów w obronie i wykorzystają część okazji do zdobycia bramki to jest szansa, ale trzeba uważać na Beitar. z drugiej strony Wisła nie ma takiej ławki rezerwowej jak jeszcze z 2, 3 lata temu.
|
|
Beitar przejdzie, tak czuje Skończy się tak samo, ja z Zagłebiem Lubin ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
cóż ja też jednak stawiam na przejscie Beitaru... Barcelona chyba inaczej, juz czeka na W.K;) heh 1:0 dla wisły mimo wszystko:)
|
|
2:1 i w karnych 3:1 dla Wisły ...
|
|
zamotałem z deczka. Wisła potrzebuje 1:0 aby przejsc, liczę na taki wynik ale, jednak myślę że przejdzie dalej Beitar...Moze tak lepiej;)
|
|
zapomniałem napisać. Dziś mam nadzieję, że Boguski coś ustrzeli. ...
|
|
chyba na fujarce ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
jak narazie dobry wynik 2:0 dla Wisly Boguski radzi sobie znakomicie a to dopiero 30 min meczu oby tak dalej
|
|
No i 4:0.
|
|
5:0 to jest wynik hehe barcelono strzez sie haha ;D
|
|
Wisła wygrała, nie ma co sie dziwic;) moj "zmysł" sie mylił i dobrze;) teraz jezeli np. wisła przegra z barcą różnicą max 3(5) bramek to bedzie mozna powiedziec "wygrał lepszy" ^^
|
|
udało się, żeby więcej szczęścia dopisał w meczu z Barceloną . . . ho po remisie z Liverpoolem przyszłośc staje się bardziej optymistyczna, hehe ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
wg mnie Rafał Boguski zagrał w dwumeczu z Beitarem Jerozolima bardzo dobrze, szkoda tylko, że nie udokomentował tego bramką. miejmy nadzieję, że bramkę strzeli słynnej Barcelonie.
|
|
A wiecie może czy Ronaldinho odszedł już z Barcy? I kto miał od niej odejść? Jeśli już poodchodziły z niej gwiazdy to może Wisła ma szanse na wygraną. Nie ma co , trzeba kibicować :)
|
|
ronaldinho nie gra juz w barcelonie =)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |