Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okocimski KS Brzesko 6 - 0 ŁKS Łomża |
haha, odkąd teraz widze napisy na murach - ŁKS - śmiac mi się chce. Bogu dziękowa, że nie gramy w I lidze, wyniki padałyby dwucyfrowe. Pzdr, szkoda tych peniędzy, co miasto i Browar wpakowało w dawnej II lidze, bo jak wida, nikt nie umiał wykorzystac momentu, kiedy zainteresowanie ŁKS było duże. żale.pl, najlepszy komentarz. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okocimski KS Brzesko 6 - 0 ŁKS Łomża |
lepiej się zamknij. Jakby nie patrzeć łomżyńska piłka przynosiła i będzie przynosić przyjemność mieszkańcom miasta. Ch*j jak masz jakieś objekcje. ...
|
|
hahaha kolejny kibol. Szybko wróciłeś z tego wyjazdu, hehe ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
gostek_num - a mi się śmiać chce jak patrze na takie idiotyczne wpisy jak twój Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
każdy może miec swoje zdanie . . . ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
ale wydaje mi się że ci którzy nie mają pojęcia na dany temat to niech lepiej się nie wypowiadają Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
a ty to znawca jestes? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Nie jestem wielkim znawcą ale widzę z tego co koleś pisze że jego jedynym zadaniem na tym forum jest narzekanie na klub i jechanie po nim... Nie rozumie że to jest tylko piłka że raz się wygrywa a raz przegrywa. Mam tylko nadzieję że ten mecz będzie zimnym prysznicem dla naszych działaczy i piłkarzy oraz przede wszystkim dla pseudo kibiców i przyjaciół ŁKS-u jacy są w Urzędzie Miasta itd. Obserwuje sytuację już od paru lat i widzę że jak ŁKS wygrywa to każdy z nim się utożsamia a jak zaczyna przegrywać to wielu się od niego odwraca a takie tępaki jak ten który ten temat założył zaczynają jechać po naszym ukochanym klubie. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
DamianE03 efekt zimnego prysznica nie działa. Przed sezonem i w połowie sezonu są olbrzymie problemy organizacyjne, a nikt nic w tym kierunku nie robi, żeby to zmienic. 6 - 0 to już chyba kompromitacja ? moim zdaniem TAK. Aby nie PZPN, już byśmy rok temu spadli i co najgorsza, co sezon mamy gorszy skład, COFAMY SIE. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
***** takich gości jak ty gostku_num2 powinno się już od małego tępić. Twój podpis nie jest adekwatny do Ciebie, ty jakiś chyba z kosmosu jest co ? A z reszto szkoda klawiatury, by Cie zjechać. Nie odbiegajmy od tematu
|
|
***** takich gości jak ty gostku_num2 powinno się już od małego tępić. Twój podpis nie jest adekwatny do Ciebie, ty jakiś chyba z kosmosu jesteś, co ? A z reszto szkoda klawiatury, by Cie zjechać. PS. Nie odbiegajmy od tematu
|
|
Zgadzam się, że taki wynik to kompromitacja i wkurza mnie to bardzo, ale niestety było to do przewidzenia. To jest zasługa w dużej części tych pajaców z UM z Brzezińskim na czele. Lud wam się odwdzięczy przy okazji następnych wyborów. A na stadionie pozostaną tylko najwierniejsi jak za dawnych lat. Ch... z wynikami, ŁKS jesteśmy z wami.
|
|
niekumaty_piknik ochłoniesz, to pogadamy Pzdr. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
dzieci neostady. Nic więcej. Bez perspektyw na życie. Wracaj do mamusi. ...
|
|
Żaden widzę z Ciebie gostku kibic skoro odwracasz się od klubu i wieszasz psy na drużynie kiedy przegrywa.Kibicem jest sie zawsze albo się nim nie jest.I Ty nie jesteś kibicem ŁKSu. Dla mnie ŁKS może i 0:100 przegrać i tak będe kibicem.I nikt mi tego nie zabierze. Pozdro
|
|
ja ogolnie uwazam ze ŁKS a piłkarze to dwie różne rzeczy może poszukano by piłkarzy w KS perspektywa czy KS śniadowo i mieszkają w Łomży tam chłopaki grają w piłę dla przyjemności a nie dla pieniędzy, a wiadomo, że jak już się trochę "serca" w coś wkłada to wychodzi o wiele lepiej. a zarząd tego całego ŁKS-u wystarczyło by odmłodzić o 20 - 25 lat, jakąś świeżą krew wprowadzić i już by było lepiej. Bo chyba coś jest w młodości, przedsiębiorczości i wykształceniu. z podejściem "jakoś to będzie" daleko się nie zajdzie co mamy na przykładzie naszego Łks-u. mylę się ?
|
|
Wszystko to wina browaru. Jakby kasy nie dawali nie byłoby kompromitacji. Miasta też wina że trupa na stadionie za darmo trzymają zamiast zakopać. A trup o dotacje i o więcej kasy woła. Teraz obecni i wszyscy byli prezesi: Kosiorek, Zajkowski, Kaseja, Gołaszewski powinni krzyknąć: KASY KASY KASY - transfuzja potrzebna, reanimować trzeba, przeszczep zrobić, długi które zaciągnęliśmy spłacić. I apel do prezydenta KASY KASY bo miasto bogate. A jak nie to my pokarzemy na wyborach. A kibole po śmietnikach i innych murach będą pisać ŁKS PANY, prezydent h..j, browar przeterminowany...... A w niedzielę 0:9 przegramy bo jak szaleć to szaleć. I kto będzie winny? Miasto! bo na mecz, na kompromitację nazwy miasta pozwoli!
|
|
Zgadza się, nie jestem kibicem ŁKS, ale jakie wyniki ta drużyna osiąga lubie zobaczyc w internecie. Szuja, hehe, dokładnie. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
gostek -, oszczedz sobie tych MADRYCH wypowiedzi ... zaszyj sie w ksiazki i daj pogadac prawdziwym lomzyniakom !!! mario
|
|
Łomżanom się pisze
|
|
taki prawdziwy łomżanin, a nikt nie umiał poprawnie tego napisac urzad skarbowy pisze się z małej litery - łomżanom ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
A ja Ci gostek powiem, że jedziesz po swoich, śmiejesz się z łomżyniaków, bo w większości ŁKS składa się z wychowanków i robisz to na forum, gdzie KAŻDY może wejśc i sobie poczytać. Jesteś być może z tego miasta, a być może z Białegostoku, ale jeżeli z Łomży, to po co zakładasz taki temat, żeby łgać z ŁKSu? Jak by wczoraj to oni wygrali 6-0 to byś zapewne nic nie napisał, a się założę, że byś poczekał aż tak wysoko przegramy i wtedy byś dał znać o sobie swoimi "mądrymi" wpisami. Żal naprawdę mi takich ludzi jak Ty! Sytuacji tymi wpisami na lepsze nie zmienisz, a wręcz przeciwnie, bo pogarszasz, tak samo nie zmienisz tego, czy ŁKS wygra czy przegra nastepny i kolejny mecz, nie zmienisz także tego, że jesteś Łomżyniakiem (o ile jesteś?) i poniekąd jest to także i twój klub,z Twojego miasta, nie ważne, że masz go w du..., dalej jest to klub z Twojego miasta, nawet jak się wyprowadzisz na 2 koniec Polski, to dalej ŁKS bedzie klubem z Twojego rodzinnego miasta, a Ty szydzisz z niego po porażce, wystawiasz chamskie opinie o Łomżyniakach grających w tej dróżynie, o Łomżyniakach zarządzających tym klubem i wkońcu o sobie, bo też jesteś Łomżyniakiem i jak gdzieś na wakacjach spotkasz ludzi interesujących się piłką nożną, to będziesz musiał przyjąć na klatę dzięki swoim wpisom i wpisom takich samych ludzi jak Ty, że Łomża to wiocha, że tam jest burdel, że nawet Łomżyniaki na swój klub jadą, że wszyscy mają go w dup... Powiedz mi, jak mają tu trafić lepsi piłkarze, jak tacy jak Ty, przeprowadzają wojnę domową? Zniszczyć, spalić, rozwiązać, zapomnieć- tego chcesz? I co dalej? Na Perspektywe wsiądziesz? Uwierz mi, że w miare możliwości często "chodzę" po forach innych dróżyn i uwierz mi, że jeszcze NIGDY!!! nie spotkałem sie z takim pajacowaniem jakie Ty masz na celu! Na żadnym forum, żaden kibic, żaden pseudo kibic, nikt nic nie pisał, że jego klub to pośmiewisko i kompromitacja, a są gorsze o wiele kluby, są kluby, gdzie nie ma nic! a wyniki po 6-0, są co drugą kolejkę! Nikt nie zatrówa swojego środowiska-NIKT, poza takimi ludzmi jak Ty!
|
|
a ja widzialem dzisiaj pilkarzy oddających się alkoholizacji he wiec jak oni maja wygrywac ? trzeba by miec talent jak np. Boruc ze mozna palic i jednoczesnie byc swietnym sportowcem gostek juz ty mnie polszczyzny poprawnej nie ucz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |