Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eric Tadla |
Dla osób które pisały artykuł o Eric Tadla Po pierwsze ktoś ma mało-wiarygodne wiadomości. Pisać aby pisać dla ściemy>>> nie widzę w tym sensu Jak pisać to chociaż prawdę należałoby podać. Więc sprostuje wypowiedz B.K Eric Tadla (aka DJ Sonar) zmarł nie w sobotę ostatniego lipca jak to podał autor teksu tylko 26 07 2008r. Uważajcie co czytacie bo czasami sciema leci.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eric Tadla |
ojojoj ty wielki wykrywaczu sciemy :) moze najpierw sie czytac naucz, bo mozesz tylko kogos urazic brakiem tej umiejetnosci :P panie prostowniku, nie wiem skad pan wzial "sobote ostatniego lipca", ale bystrosc po pierwsze, po drugie i po trzecie :D "w ostatnia sobote lipca" - 26.07.2008 [*] chciales blysnac na forum? kogo ty chcesz poprawiac :] ! co?
|
|
"Uważajcie co czytacie bo czasami sciema leci....." a tu to sie z toba zgodze :) ! co?
|
|
Artykuł został przeze mnie napisany na podstawie źródeł informacji podanych na końcu artykułu. Uznałem, że warto było to zrobić, ponieważ większość Łomżan nie wiedziała, ze taka wybitna osobowść istniała. Dzięki uprzejmości Bartka, artykuł ujrzał światło dzienne (jak wiele innych). Szkoda, ze wszyscy o nim dowiedzieli się dopiero teraz :( Polecam przeczytanie lekury jeszcze raz, na spokojnie i ze zrozumieniem. Pozdrawiam Carmello
|
|
Inny łomzyński DJ i producent - Mike Wind, na wieść o śmierci Erica, organiazuje audycję ku jego pamięci. Najbliższy piątek od godziny 14 do 24 w radiu internetowym Pure.fm zaprezentowane zostana przez czołowych polskich i zagranicznych artystów utwory m.in. ś.p. E. Tadla . W imieniu Mike Wind'a serdecznie zapraszam:
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |