czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zespół system

Co myslicie o zespole system?? macie moze jakies namiary na niego??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zespół system

nie znam tego zespolu ale proponuje zespol kontra disco super graja

System - jeden z lepszych zespołów w naszym regionie. Wiem co mówie bo słucham zespołów na weselach co tydzień !!!

System jeden z najlepszych zespołów w naszym regionie to żeś powiedział co wiedział nigdy w życiu .Nie mają pojęcia o tym co robią .A ja wiem też co mówię bo wszystkie te kapele znam

POLECAM!! Gral na weselu mojego brata. Wszyscy goscie byli zachwyceni. Krotkie przerwy, fajna muzyka, super oczepiny. Mozna sie dogadac tel. 0862170803. Na pewno nikt nie jest zawiedziony. Zespol System dla mlodych, starszych i malych, taki jaki powinien byc, bo goscie sa w roznym wieku.

Tommek ty to sie znasz na zespolach jak zyd na niemcach!! Jeszcze raz polecam

Tommek a dlaczego w swoim profilu masz jako stronę domową wstawione " http://www.zespolmix.yoyo.pl" Czyżbyś robił komuś antyreklame dla własnej korzyści ????

zapraszam na: www.bossmusic.pl
Zobacz, posłuchaj, podejmij decyzję.
Pozdrawiam

prof

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org