Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Woodstock |
Dziś nad ranem wróciłem z Przystanku Woodstock w Kostrzyniu nad Odrą. Co sądzicie o tej imprezie? A może ktoś z Was też był?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Woodstock |
nie byłem ale impreza jak najbardziej spoko ;) ..... jak zwykle zaraz zaczną sie wypowiadać stare dewoty o tym że tam ćpuny i w ogóle że ktoś zginął bla bla bla.... ale wystarczy spojrzeć na tutejsze dyskoteki i imprezy .... przy nich Woodstock jest 100 razy lepszy :D ;)
|
|
.. i 100 razy bezpieczniejszy.. :)
|
|
Demeter zależy co masz na myśli F2
|
|
Tak wiec, jak bylo???
|
|
weźcie, co to za impreza rock z podtekstem szatanistycznym, pełno brudasów i cpunów oraz chłopaków z włosami do ramion. żal.pl a stary nie jestem, chodze do liceum Pzdr. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
Jak dla mnie bomba. Pierwszy raz byłem na tak dużej imprezie. Same namioty ciągnęły się w nieskończoność. Fajni ludzie i pełen luzik. To właśnie to jest tam chyba najważniejsze i tworzy niesamowity klimat. Jeśli ktoś dodatkowo lubi mocniejsze granie napewno wyjedzie zadowolony :-) Sami ludzie często dosyć oryginalni a przez to ciekawi. Oj napatrzyłem się tam na różnych cudaków... W każdym razie polecam, a myślę że i ja tam jeszcze zawitam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |