Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
serwis rtv-agd przy czarnym kocie |
Nie oddawajcie tam swojego sprzętu!!! Ludzie którzy tam pracują nie dość, że są niemili to jeszcze nie znają się na fachu!!! Oddałem im swój sprzęt do naprawy, po długim oczekiwani aż panowie skończą rozmawiać i któryś do mnie podejdzie, po tygodniu odebrałem swój sprzęt i zapłaciłem 70zł za "naprawę". Sprzęt podziałał 1 dzień a pan powiedział że nie udziela gwarancji na to co zrobił. Gdy poszedłem do innego serwisu okazało się że panowie z pod czarnego kota nie raczyli nawet skręcić sprzętu i wzięli sobie kilka śrubek!!! Jeszcze raz ostrzegam. Nie chodżcie tam!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: serwis rtv-agd przy czarnym kocie |
Potwierdzam. Mialem z nimi podobna jazde.
|
|
hmm nom fachowcy z górnej półki to oni nie są - a gdzie polecacie zanieść niesprawny sprzęt? bigi2004
|
|
Najlepiej do mnie:) To że sprzęt podziałał 1 dzień nie szokuje, bo niestety w elektronice nie da sie zagwarantować ile sprzet podziała, może to być 1 dzień, a może być kilka lat. Ja za 70zł bym sie nie frajerzył, bo żyć za coś trzeba, także ciesz się że tylko tyle zapłaciłeś.
|
|
A ja stoję po stronie panów z tego zakładu. Jestem ich stałym klientem, Naprawiłem u nich radio samochodowe, ktore bylo odkodowywwane i naprawiane. Chodzi już 2 lata i do dzis ma sie dobrze. Biegałem z tym radiem po całej Łomży i zrobili tylko tam. Mam do tych panów pełne zaufanie, bo jeżeli mam jakis problem lub pytanie, panowie chętnie udzielaja mi miłej odpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Naprawiałem tam sprzęt grający (wzmacniacz, kolumny) i już działa długi czas bez zarzutów. Wszystkie rzeczy do naprawy zanoszę do tego zakładu i jest szybko naprawiany i wszystko działa.
|
|
A ja polecam na Śniadeckiego . Solidna robota i do tego słowni .
|
|
zgadzam się z innymi że ten zakład to porażka.
|
|
Ja od kilku lat naprawiam tam elektronikę i zawsze było ok. Słyszałem też od tamtych panów, że dzisiejszy sprzęt jest raczej tak konstruowany, żeby przy awarii klient raczej szedł kupić nowy niż remontował stary i stąd trudności z naprawą. W związku z tym trudno też dawać gwarancję i to mnie nie dziwi. Panowie nie mydlą oczu, a za czas pracy biorą, jak każdy, pieniądze. Mi to nie przeszkadza.
|
|
Mi ostatnio zostal polecony ten serwis. Na obsluge nie narzekam. Zawsze ktos jest zadowolony, a ktos nie, z tym sie trzeba liczyc...Ludzie gadaja i gadac beda
|
|
Wlaśnie. Opinie są różne. Jedni chwalą - inni ganią. Taki jest świat. Ja mam bardzo dobrą opinię o tym zakładzie. Naprawiałem u nich sprzęt i zawsze było OK. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Ja też nie narzekam, od lat noszę tam sprzęt do naprawy i czasem nie brali ode mnie kasy (!), ale z tego pierwszego postu wynika, że teraz to można do nich chodzić po kilo śrubek, skoro tak na chama je wykręcają ze sprzętu. Muła zbankrutuje!
|
|
ja tez miałem podobny przypadek. dałem wierze do na prawy to przez poł roku mówili ze nie maja czesci do niej a jak zaniosłem do innego serwisu to powiedzieli ze tu żadnych czesci nie trzeba .
|
|
Serwis jak inny, może uda sie naprawić lub nie. Swoja drogą nie powinni twierdzić że nie udzielą gwarancji na wykonaną naprawę. A minimum jedem dzeń powinni sprawdzać sprzęt przed oddaniem go zleceniodawcy. Innaczej mówiąc nie usuneli przyczyny usterki. Pozdrawiam normalnych MirekO
|
|
mi dawno temu naprawiali rzadki telewizor marki Amstrad... w każdym innym serwisie rozłożyli ręce, a tutaj zrobili... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |