czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paralotniowe ME

Byłam wczoraj na rozpoczęciu Mistrzostw - wspaniała impreza !!. Tłumy ludzi pomimo zupełnego braku informacji - nic w TV , prasie --no --maleńka wzmianka w Gazecie Wspólczesnej -, plakatów , ..Łomżyniacy chyba pocztą pantoflową dowiedzieki się o niej . Nie wspomnę tu o tekscie na 4 lomza --musztarda po obiedzie i o krótkich wzmiankavh w łomzyńskich mediach . Takie Mistrzostwa i towarzyszące im koncerty powinny ciągnąc za sobą turystów z całej Polski i nie tylko ..Ktoś tu nie umie zrobić reklamy naszemu miastu ...a szkoda . Sam recital Jacka Wójcickiego mógł być magnesem dla melomanów ...Naprawdę żal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paralotniowe ME

Też jestem bardzo zdziwiony dlaczego taka impreza była tak słabo rozreklamowana, myślę że jak organizatorzy postaraliby się o lepszą promocję to ludzi byłoby dwa razy więcej. Należałoby dać jakąś reklamę w okolicznych miastach jak też na wjeździe do Łomży, ludzie jadący np. na mazury na pewno by zajechali, w końcu taka impreza nie trafia się często.
A co do tekstu na 4lomza to też uważam, że dali ciała. No ale ten portal zrobił się bardzo komercyjny, nie mają udziału w imprezie więc po co o niej pisać.

bo w Łomży o wszystkich imprezach pisze się dopiero po ich zakończeniu....

To wstyd, by mistrzostwa o randze europejskiej, nie były rozreklamowane przynajmniej w skali kraju. Nie śmiem marzyć o informacji ogólnoeuropejskiej - a tak być powinno. A może to kompleks małego miasteczka?
I jeszcze co do koncertu Jacka Wójcickiego - wiele osób na takie koncerty gotowych jest przejechać pół kraju. To mówi samo za siebie.

żal , że zapewne nikt z władz tego nie przeczyta

Władze miały darmowy bankiecik, wyżerkę i to im wystarczy...

Ależ "władze" oficjalnie były! Nawet coś tam plotły ze sceny (ja zwylke na sępa się załapały), tylko , że ludziska woleli oklaskiwać miedzynarodowych uczestników zawodów, którzy w tym czasie dali radosny wyraz tego, że sie mogli z nami i ze sobą spotkać! i to było wspaniałe. Potem ten niesamowity koncert Wójcickiego z balonu! Zawody trwają do soboty włącznie i goraco je polecam! Wielkie dzięki organizatorom, którzy to chcieli zrobić bo gdyby liczyć tylko na magistrat, to po tych łąkach łaziłyby tylko żaby- taki to mają magistracki polot i chęci ("jak ktoś zorganizuje to my też palniemy gadkę do narodku").

Zbych

Znowu dali ciała. Ponoć głównym organizatorem są Kontakty. Czyta to ktoś?
Brak TVN24, brak radia ogólnopolskiego, dzienników..... bez komentarza

Ja widziałem tam superstację ale z tego co wiem ona ma udział w rynku 0,3 % więc reklama mała. ale dobre i to :).
A tak w ogóle ma ktoś harmonogram tych mistrzostw??

Popieram te zawody ale żeby dokładnie o 6:00 zaczynać latanie . Są ludzie którzy mają małe dzieci i nie życzą sobie żeby je o 6 rano budzić głośnymi śilnikami .

Trochę wyrozumiałości... przecież tutaj warunki pogodowe są istotnym elementem. O godzinie 9-tej już niestety nie było latania bo wiało za mocno. A przecież aby zawody się udały to muszą być rozgrywane konkurencje.

Rzeczywiście zareklamowanie takiej "kolorowej imprezy" i to o takiej randze pozostawia wiele do życzenia.

Odnośnie działań promocyjnych, to rzeczywiście porażka na starcie!
Tygodnik Kontakty zadbał o wszystko, ale nie działania marketingowe :P

Z ważniejszych mediów o naszej imprezie napisali Wprost24.pl, Radio Białystok oraz zajawka w Kurierze na TV Białystok i to na tyle :/ Śmiech na sali; P. Tocki się popisał, nie ma co.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org