Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiceprezydent Sroczyński złamał przepisy |
W środę, w dniu 30 czerwca o godz. 19.00 (a najpewniej stała tam od 17.00) pod WORD-em na Zjeździe cały chodnik dla pieszych zajmowała srebrna toyota avensis o nrach BL 11111. Pan wiceprezydent może wszak wszystko, nawet źle parkować. Co zrobiła powiadomiona policja? Otóż nic. Panie Sroczyński, miej pan honor... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiceprezydent Sroczyński złamał przepisy |
cały chodnik ????
|
|
|
Nie, ze Stasi ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Szkoda, że prawo nie jest takie samo dla wszystkich.
|
|
może zdawał egzamin na prawo jazdy.......lol
|
|
ale jesteście ZAŁOŚNI!!! nie macie co ze sobą i swoim czasem zrobić???!!! weż sie gosciu do roboty a nie ludzi przesladujesz... skup sie na swoim zyciu.... a moze ci szkoda, że sam nie masz czego stawiać na chodnikach??!!
|
|
Sam jesteś żalosny PROFIL123!!!! żeby stanął tam przeciętny zjadacz chleba jak my dawno by dostał mandat ....szkoda że jest to forum publiczne bo z checią bym powiedział co sądzę o takich ludziach co mają gdzieś przepisy drogowe z racji pełnionych przez siebie funkcji!!!
|
|
Jest to osoba publiczna, więc mamy prawo komentować, krytykować, wyciągać wnioski z jej poczynań.
|
|
Możemy wszystko oczywiście bo to demokracja... tyko, ze oni maja=ą -nas i to co gadamy- głeboko w d.pie aż do wyborów oczywiście- wtedy znów staną sie przymilni jacyś...). Dochodzę do wniosku, ze "legalne" łamanie prawa należy do atrybutów naszej władzy(co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie). Wszak ryba gnije od głowy.... Zbych
|
|
Sumo/malaha nie pomyślałes żeby zrobić zdjęcie np. tel komórkowym i wysłać to do różnych mediów może ktoś by się tym zainteresował...
|
|
Sumo/malaha a zauważyłeś czy ręczny miał sprawny albo trójkąt czy gaśnicę?? jak będziesz widział kogoś kto przekroczy prędkość napisz
|
|
Dziś widziałem jak skręcił w lewo mimo, że był zakaz, ale nie pomyślałem, żeby donos pisać. Nowe idzie, albo jak kto woli, stare wraca. Podpierdalacze są wśród nas. A tak na marginesie jakby inne numery wybrał to nasz donosiciel/podpierdalacz sumo/malaha nigdy by się nie kapnął czyj to samochód. Pewnie innego nr by nie zapamiętał. Czyli w 100% wina Sroczyńskiego, że takie numery sobie wybrał.
|
|
Tak na marginesie , to osoba publiczna, bardziej powinna uważać na to co robi niz zwykły śmiertelnik. A swoim postepowaniem powinna dawać przykład. Sumo/malaha co się dziwisz prostaki tak mają. Było zrobic zdjecie, albo wezwać tych wszystkich co tak chętnie wyciągają bloczek mandatowy i popatrzec jak będą srać po nogach bohaterzy.:)))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Tak tak, Szuja masz rację chciał być widoczny i jedyny w swoim rodzaju, to jest. A co do zachowania to naganne i Sumo/malaha ma rację, ze o tym pisze. Bo stanowisko zobowiązuje nie tylko daje profity, ot i tyle.
|
|
Sumo/malaha kochany podpierdalaczu, czekisto wśród czekistów, a może nasi struże prawa, których powiadomiłeś w myśl przyjaźni łomżyńsko-łomżyńskiej, nic nie zrobili, bo toyota była właściwie zaparkowana? Jak dziś popatrzyłem, to jakoś sobie nie mogłem wyobrazić parkującego samochodu pod WORDem. Tam nawet nie ma jak wjechać na ten chodnik. Pewny jesteś kochanieńki podpierdalaczu, że prawdę nam tu sprzedajesz? Może to nie pod WORDem było? Ja wiem gdzie widziałem jak łamie zakaz. Dokładnie!!! Zresztą tak samo zrobiły dwa inne samochody ale ich właścicieli nie znam. Bo my tu wiarę sumo/malaha tobie daliśmy a ty może tylko tak dla podpuchy?
|
|
To nie jest "podpier....." kiedy władza łamie prawo! Urzednicy zawsze uzasadniaja prawem swoje decyzje nie po to, aby z tegoż prawa za chwilę robic kpiny. Im prawa łamac nie wolno i tyle! Jesli to robią i nie ponoszą odpowiedzialności to znaczy, że ani prawporządności ani demokracji . w Polsce nie ma - to cecha bananowych republik, do których coraz bardziej sie upodabniamy. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |