środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaplacona faktura a brak przelewu!!

dzien dobry
co zrobic jak mam zaplacona fakture a przyszlo mi ze mam saldo z poprzedniego okresu rozliczeniowego? mam potwierdzenie wplaty . nie sa to duze pieniadze ale ja je juz raz zaplacilam i musze teraz zaplacic podwojnie !!!jesli tego dzis nie wyjasnie tego "u pani w okienku "bedzie w prasie .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaplacona faktura a brak przelewu!!

Jak masz zapłaconą fakturę to poprostu pokażesz pani w okienku potwierdzenie i po krzyku.

no nie pokaze pani gdyz pani jest na urlpie do 31 lipca , dopiero wrocilam . i do tego czasu punkt jest zamkniety . wiec musialam zaplacic dru8gi raz to samo zeby nie miec pozniej kosztow ponownego podlaczenia .

Mysle ze pospieszylas sie z ta druga wplata, jesli mialas oplacona fakture w terminie to powinnas spokojnie czekac na bieg sprawy czasem przelewy sie opozniaja (zalezy skad wysylany przelew). Widocznie ta "firma" ma taki porzadek w ksiegowosci a jezeli zdarzyloby sie ze odlaczyliby usluge ktora swiadcza odplatnie na podstawie zawartej umowy o ile takowa istnieje to mialabys podstawe do dochodzenia roszczenia odszkodowawczego itd.

tak mialam oplacona kature w terminie termin byl do 26.06.2008 a ja zaplacilam 20 ,06,2008 mam potwierdzenie wplaty . wiem ze nie sa toi duze pieniadze ale musialam zaplacic gdyz na nowej fakurce byl termin 25 lipca wraz z zalegloscia ktora juz zaplacilam . a ten punkt bedzie otwarty az pani wrci z urlpu czyli 31 lipca.

dzwonilam wielokrotnie na jakas cenrale w gdyni ale tak albo zajete albo abonent ma wylaczony telefon

Ciekawe czy wogóle wróci z tego urlopu, może ten punkt zbankrutował? tak było między innymi z okienkiem w Stokrotce i punktem opłat w Nocie

no ten punkt "partner" jest w nocie na dole;)
napisalam list do siedziby glownej "partner" za powierdzeniem odbioru zalaczylam xero dowodu wplaty i opisalam wszystko. Maja jakis tam czas na pisemna odpowiedz jesli nie odpowiedza zrobie im reklame na cala Poske;)

Ja miałam podobną "atrakcję".
Okazało się, że moja wina i pieniążki na prawdę nie wpłynęły.
Pomyliłam 1 cyferkę wpisując numer konta. Sprawdź, czy Tobie coś takiego się nie stało. jeśli tak napisz na mail, a ja podpowiem jak w takim przypadku odzyskuje się pieniążki.
pozdrawiam

ja nic nie wpisywalam ;)
ja mam gotowa fakturke wypisana ktora mi co miesiac przysylaja ;)

Ludzie jakimi wy problemami żyjecie - zapłaciłaś to zapytaj tam gdzie wpłacałaś i tyle - malkontenci......................

Chciałeś wydymać Freda teraz Fred wydyma Ciebie.

Pana Japa ale jak juz cos piszesz to przeczytaj uwaznie posty !
bylam tam ale tam pani ma urlop !;)jest zamkniete do 31 lipca a zaplacic drugi raz chyba musialam bo do 25 lipca

Te wszystkie punkty w tym także poczta przetrzymują naszą kasę nawet do dwóch tygodni!!!!!!! Zapłaciłam na Długiej rachunek za telefon przysłali upomnienie że mam zaległość. Okazało się ze wpłatę zaksięgowali dwanaście dni po wpłacie. Teraz opłaty robię w banku.

no tak ale wplate zrobilam 20.06 wiec chyba do dzis powinna dojsc nie? nie doszla

"Partner" oszukał wiele osób. Okienko zapewne zamknięte już na dobre. Proponuję zgłosić to na policję i na pewno nie będziesz pierwsza.

Vectra Gdynia na fakturach zamieściła uwagę: Vectra S.A. nie zaleca dokonywania opłat, za usługi telekomunikacyjne, za pośrednictwem firmy "Partner". Regulowanie płatności w punktach "Partnera" nie gwarantuje wpływu środków na konto Vectry S.A. i może narazić Państwa na wszczęcie procesów windykacyjnych.

Nie ma to jak zarabiać na ludzkiej głupocie... Ale to już dawno było przewałkowywane , że wszystkie te okienka to jakaś podpucha.. nie no może nie wszystkie ale niektóre... Niby grosze za oplaty czy coś , ale zawsze lepiej iśc to do banku czy na pocztę i dać te niby "wiecej" pare groszy i być pewnym ze pieniądze zostaną przelane... Od tak nigd nie zlikwiduje raptem banku czy poczty... I tak juz jest , jak ktoś chce zaoszczedzić "pare"groszy ( bo to smieszna roznica ) to czasem i wiecej straci...

dzien dobry
ja przez rok placilam w partnerze i bylo wszystko ok az do tego zadarzenia .
wiecej tam nie zaplace , nie byly to wielkiem pieniadze ale na byly . Pan Rzecznik Konsumenta poradzil mi abym napisala do siedziby glownej w Gdyni wyslalam list p[olecony za potwierdzeniem odbioru ale zwrotka jeszcze nie wrocila . poczekamy zobaczymy . na drzwiach jest napisane ze ta pani wraca z urlopu 31 lipca to juz nie dlugo . chociaz niewierze w to ze wroci ale coz na bledach czlowiek sie uczy

"Mnożą się skargi stargardzian na usługi oferowane przez punkt opłat Partner.
Antoni Szymczuk ma dowody na to, że swoje rachunki zapłacił. Mimo to pieniądze dotąd nie wpłynęły na konto Vectry. - Więcej w tym punkcie nie będę robił opłat - zapowiada stargardzianin. 11-04-2008
Zdarzyło mi się ostatnio że firma Partner nie zapłaciła mi rachunków.
Ja zapłaciłam u nich a oni nie przekazali kasy dalej i zaczęły
narastać odsetki od nie zapłaconych rachunków. Miał ktoś już z nimi
bądź z innymi firmami tego typu na terenie Mielca jakieś przeboje i
problemy??? 12.01.08" - informacje z innych miast.

no już po 31 lipca. i jak? byłaś tam w okienku?

Zagubiony w czasie? ;)

mialem w zegarku złą datę ;P

chyba jeszcze dzis nie 31 lipca ? pewnie 1 sierpnia dopiero pojde

no i bylam na polowej w tym partnerze dzis , i zamkniete . kartki nie ma . wyslalam do gdynii do calej siedziby list za potwierdzeniem odbioru , xero dowodu wplaty , i zadanie zwrotu pieniedze badz przelanie ich na konto adresta jako nadwyzka na poczet przyszlego miesiaca . Wrocila zwrotka odebrali w gdynii ten list . zobaczymy jesli sie nie ustosunkuja do mojego listu beda inne kroki .

dzien dobry
chce tylko powiedziec zepo napisaniu mojego listu do" Partner"przynioslo skutki . dnia 29 lipca srodki trafily na konto adresata . czyli po moim liscie . wiec jesli ktos ma jakies problemy zglasza sie na policje i tam wypelnia jakis druczek gotowy albo pisze list na adres w Gdynii . pozdrawiam

Hej. A mogłabyś napisać mi na mejla na jaki adres wysłałaś list do tych cwaniaków z partnera? Z góry dziękuję.

PARTNER - USŁUGI PŁATNICZE SP. Z O.O.
Siedziba: 81-387 Gdynia, ul. Świętojańska 101,
REGON 19303258, NIP 585 140 61 01
KRS 206057 Sąd Rejonowy Gdańsk Północ w Gdańsku VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego

tylko trzeba dobrze napisac ...dolaczyc xero dowodu wplaty

Wpłata dokonana 19 08 2008 w punkcie pocztowym na długiej miała trafić na moje konto w Kredyt Banku na ul Dwornej.

Zaksięgowano 25 08 2008.

Bez komentarza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org