środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie najlepszy mechanik od FORDA Fusiona???????

Hej mam problem z samochode Fordem Fusionem zdycha prycha niema sily cos jest nie tak silnik 1,4 a chodzi jak maluch bylem u kilku mechanikow w łomży ale bez skutków naprawy POMOCYYYY!!!! Gdzie jest mechanik godny polecenia????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie najlepszy mechanik od FORDA Fusiona???????

Na początek to powinieneś podpiąć go pod komputer i wszystkie problemy wyjdą bedziesz wiedzał za co sie brać. Podjeć na Kraske tam jest elektromechanik jesli on nie bedzie miał odpowiedniego orogramowania to napewno Cie gdzies pokieruje.

Podjedz
mój błąd:)

jedz do serwisu za podlaczenie pod komputer wcale wiecej nie zaplacisz niz u zwyklego mechanika

bigi2004

W Piątnicy w dawnym Polmozbycie mają dobry komputer i wszelkie oprogramowania a biorą 4 razy mniej niż w Łomży

Z Fordem to jedz do Milaszkiwicza on Ci naprawi na zawsze.

albo poszperaj na necie gdzies na forum miłośników forda.na pewno tam znajdziesz jak samemu zrobic diagnostyke silnika. takie forum to kopalnia wiedzy.nie raz dzieki takiemu forum oszczedzilem kupe kasy naprawiajac sam auto (oczywiscie w miare mozliwosci bo mechanikiem nie jestem ;P) ostatnio sam zczytalem sobie błędy z kompa i nie jezdzilem po mechanikach ani nie płacilem za to zadnego grosza.pozdro

W Margo też możesz sprawdzić ewentualnie na Nowogrodzkiej tuż przy zieleni miejskiej, mało kto fordy w Łomży testuje pod względem błędów!!! Na pewno na Krasce Ci nie pomoże.

Czesc

Fusiony były robione na zwykłych (nie hydraulicznych )zaworach,jak masz przelatane z 60 tys to moga byc wydechy popodpierane,czesto tez sypia sie nastawniki przepustnicy....a kompem to sobie mozesz w domu polatac po internecie co najwyzej w takim przypadku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org