czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fox&Tiuning

witam ile w tym serwise biorą za załozenie radia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fox&Tiuning

To raczej zalezy od tego jak bardzo skomplikowana jest instalacja i czy radyjko bierzesz u nich czy masz swoje i tylko chcesz podlaczyc.......

chce tylko podłaczyc, mam tylko problem z wykreceniem starego, a tak to do podłaczenia jest głowny kabel i dwa głosnikowe

pewnie Ci skasuje ze 100 czy nawet 200 PLNów, ale przynajmniej dobrze Ci zrobią ;). Zenek to chyba jedyny fachowiec jako tako więc w związku z brakiem konkurencji ceni się wysoko.

Chociaż jak ja u niego kupiłem radio to zamontował mi je za free, ale za to gdy kupiłem niego głośniki (zbyt wysoko wycenione) to za montaż wziął prawie drugie tyle.

jak masz swoje radio to wezmie 50,ni tak wzial i jeszcze kable do tylniej polki pociagnal

dziki lomza

Kurde ale masz chłopie problem z podłączeniem radia toć to banalne .A 200zł za podłączenie radia to rozbój w biały dzień czym on się napracuje tym ze wsadzi kostkę w złączę od kostki samochodowej dla mnie to śmiech w biały dzień .Ja ci to za 50zł zrobię

A skad chlopie wziales te dwiescie zlotych ze mowisz ze to rozboj, czyzby juz kolega podlaczyl radio i tyle zaplacil ???
Moze sie okazac ze wezmie mniej niz te 50 zlotych ktore proponujesz.

Informacja dla zalozyciela tematu: po co zakladasz taki temat na tym forum czy nie prosciej poswiecic 5 minut na przejechanie sie tam i ZAPYTANIE sie u zrodla gdzie konkretna odpowiedz dostaniesz odrazu? tu to jak wrozenie z fusow, po co...

A ja zapłaciłem za podłączenie radia łącznie z wyprowadzeniem kabli dla głośników z tyłu i zupełną zmianą wiązek kabli podłączanych do radia 40 zł, więc nie wiem skąd takie sumy.

Jedz na Sosnową tam ci założy pewnie za 20zł.

ja u zenka zaplacilem 20zł i jeszcze kable mi w kostce pozamienial bo inaczej szly niz oryginalne do auta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org