Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fox&Tiuning |
witam ile w tym serwise biorą za załozenie radia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fox&Tiuning |
To raczej zalezy od tego jak bardzo skomplikowana jest instalacja i czy radyjko bierzesz u nich czy masz swoje i tylko chcesz podlaczyc....... _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
chce tylko podłaczyc, mam tylko problem z wykreceniem starego, a tak to do podłaczenia jest głowny kabel i dwa głosnikowe
|
|
pewnie Ci skasuje ze 100 czy nawet 200 PLNów, ale przynajmniej dobrze Ci zrobią ;). Zenek to chyba jedyny fachowiec jako tako więc w związku z brakiem konkurencji ceni się wysoko.
|
|
Chociaż jak ja u niego kupiłem radio to zamontował mi je za free, ale za to gdy kupiłem niego głośniki (zbyt wysoko wycenione) to za montaż wziął prawie drugie tyle.
|
|
jak masz swoje radio to wezmie 50,ni tak wzial i jeszcze kable do tylniej polki pociagnal dziki lomza
|
|
Kurde ale masz chłopie problem z podłączeniem radia toć to banalne .A 200zł za podłączenie radia to rozbój w biały dzień czym on się napracuje tym ze wsadzi kostkę w złączę od kostki samochodowej dla mnie to śmiech w biały dzień .Ja ci to za 50zł zrobię
|
|
A skad chlopie wziales te dwiescie zlotych ze mowisz ze to rozboj, czyzby juz kolega podlaczyl radio i tyle zaplacil ??? Moze sie okazac ze wezmie mniej niz te 50 zlotych ktore proponujesz. Informacja dla zalozyciela tematu: po co zakladasz taki temat na tym forum czy nie prosciej poswiecic 5 minut na przejechanie sie tam i ZAPYTANIE sie u zrodla gdzie konkretna odpowiedz dostaniesz odrazu? tu to jak wrozenie z fusow, po co...
|
|
A ja zapłaciłem za podłączenie radia łącznie z wyprowadzeniem kabli dla głośników z tyłu i zupełną zmianą wiązek kabli podłączanych do radia 40 zł, więc nie wiem skąd takie sumy.
|
|
Jedz na Sosnową tam ci założy pewnie za 20zł.
|
|
ja u zenka zaplacilem 20zł i jeszcze kable mi w kostce pozamienial bo inaczej szly niz oryginalne do auta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |