Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Progres Łomża |
Czy ktoś z Was zna tę firmę? Dzisiaj umieścili ogłoszenie,że potrzebują pracowników. Kiedyś słyszałam o nich złą opinię i nie wiem czy to ten sam pracodawca i czy warto rozpoczynać z nimi współpracę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Progres Łomża |
Wszystko ładnie,pięknie ale tylko na początku a potem ... szkoda słów
|
|
czym oni sie w ogóle zajmują i co masz na myśli z "a potem...", bo zaprosili mnie na jutro na spotkanie i nie wiem czy to warte świeczki
|
|
Ja nie narzekałem. miesiąc pracowałem i kasę swoją dostałem według umowy więc wywiązali się, a że kasa jest mała to już inna sprawa Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
a to nie czasem ta firma co sprzedaje gąbki na dom dziecka wyłudzając kasę od biednych ludzi???? bo dom dziecka nic prawie nie dostaje ... jak to to to odradzam jedna wielka banda złodziei ;)
|
|
właśnie o to ich podejrzewam o te gąbki, czy też sprzedawanie perfum na ulicy
|
|
Omg to jest agencja pracy tymczasowej znaczy się są pośredniakami robią czasem problemy z wypłatami, nie terminową i nie zawsze tyle ile należy. Zresztą pobierają i tak kilka-kilkanaście procent waszej wypłaty…
|
|
Progres studio reklamy wiem że taka firma istnieje i mieści się za Centrum elektrycznym Asaj
|
|
ten progres jest na kieszkowej
|
|
A to przepraszam ten koło Asaja to przez dwa s Progress
|
|
Wam chodzi o ten progres co dowożą do ostrołęki? jeśli tak to ja byłam na rozmowie i od razu zrezygnowałam to jest dzwonienie po ludziach i wciskanie im jakiś usług internet itd. płacą tak że na miesiąc wychodzi około 400 zł na rękę plus prowizja
|
|
Agencja Pracy Tymczasowej Progres świadczy usługi outsourcingowe. Współpracują z kontrahentami zagranicznymi, przeprowadzają rekrutacje i wysyłają za granicę.
|
|
hehe wysyłąją za granicę ale co? gąbki? hehe daruj sobie tę firmę niech znajdą głupszych od siebie bigi2004
|
|
banda kretynow..... roznoszacych plotki pracuje tam w ostrolece i wszystko jest ok pieniadze sa na czas nawet ostatnio 4 dni wczesniej.... srednia krajowa jest utrzymana wiec nie wymagajcie kokosow bo praca nie jest ciezka
|
|
to nie sa te datki na dom dziecka ani ostroleka, firma handlowo uslugowa, zajmujaca sie dystrybucja uslug oraz akcesoriow branzy energetycznej, internetowej oraz telefonicznych, doradztwem i szkoleniem w tym zakresie, pracuje u nich od 1,5 mca, ekipa jest fajna i mloda, dobrze placa, nazywaja sie "progress group"
|
|
progres - progress, panasonic - panascanic, adidas - adidos. to w końcu o jakiej firmie mówicie? bo literówki robia znaczenie często nie byle jakie
|
|
a no jeżeli to nie są gąbki to spoko ;) bo tamtych *********ów chyba już pozamykali hehe ;)
|
|
PROGRESS GROPU- firma na kierzkowej, zajmuje sie dystrybucja uslug oraz akcesoriow branzy energetycznej telefonicznej oraz internetowych, doradztwem i szkoleniem , bylam tam na sezon, firma jest w mlodym skladzie, potrzebuja na sezon i na stale, sa wyplacalni i dobre stawki maja
|
|
Jak zobaczyłam ich biuro dzisiaj to stwierdziłam ze sie w to nie bawie. Brak szyldu i biuro gdzieś w domu, jutro moze juz ich tam nie być. Poza tym pewnie to polega na chodzeniu po firmach albo domach bo kazali sie reprezentatywnie ubrać i na 7 godzin być gotowym, a nie sadze zeby na ta kieszkowa klienci przychodzili.
|
|
skądś to już znam. ja byłam tam tydzień temu, biuro??? żadnego szyldu, informacji. reprezentacyjny strój i zarezerwowane 7 godzin. Zapytałam o pracę tp przedstawiono mi panią dyrektor od spraw handlowych. jak zaprotestowałam że ja chcę w biurze (nie jako domokrążca) powiedziano mi że zadzwonią do mnie w poniedziałek (nie wspomniano w który). le moich wrażeń na temat tej firmy na Kierzkowskiej. O Ostrołęce czytam różne sprzeczne informacje. Moi znajomi tam pracują, ale ponoć z mało płacą. Plus że dowożą. Pozdrawiam
|
|
no właśnie wszystko tak jakoś naokoło przecież nikogo nie zmuszą do pracy, powinni od razu określać rodzaj pracy i wtedy może zgłosili by się jacyś chetni wykwalifikowani domokrążcy, a tak to zawracanie d..
|
|
Dobrze ze przeczytalem ten temat bo jutro mialem tam isc :) chyba sobie daruje :) 1600 miesiecznie w ogloszeniach :D yeah! Nasz ŁKS najlepszy jest!!
|
|
Przez Progres byłam zatrudniana przez półtorej miesiąca. W ogłoszeniach pisali ze stawka 1000PLN/miesiąc to minimum. Dojeżdżałam codziennie od poniedziałku do piątku do Ostrołęki na 5 godzin pracy.Jednak codziennie wychodziło jakby 7 godzin pracy bo z Lomzy wyjeżdżaliśmy o 15 a wracaliśmy o 22. Mieli płacić 5PLN za godzinę + prowizje. Za półtorej miesiąca pracy dostałam dokładnie 607,58 PLN. Nikomu nie polecam Progresu bo strasznie zdzierają z ludzi. Dojazdy tez obiecywali darmowe, a sobie niezły procent odliczają. Na prawdę, nie polecam. I tak policzyłam na oko z samych dniówek powinnam dostać 750 PLN. a gdzie prowizje za przeprowadzone ankiety i podpisane umowy?? Pracowałam 30 dni roboczych płacone po 25 PLN za każdy. Do tego powinnam dostać 210 PLN za przeprowadzenie 40 ankiet gdzie mieli płacić po 5 PLN za każdą + 10 umów gdzie powinni płacić po 15 PLN za umowę czyli 150 PLN. Czyli łącznie wychodzi ze powinnam zarobić 1110 PLN a zarobiłam 607,58. To gdzie jest 502 PLN?? oczywiście tego sie już nie dowiedziałam... Jeszcze raz NIE POLECAM!!!
|
|
Ej no nie straszcie ludzi, może niektórych nawet te 600 zł interesuje
|
|
bardzo dobrze że ludzie piszą o takich rzeczach bo należy zacząć robić porządki ze wszystkimi pieprzonymi prywaciarzami
|
|
witam z tego co wiem, na browarze w niedlugim czasie już nie będzie progresu
|
|
http://www.progreshr.pl/index.html dokładnie chodzi o to a miał być kolekcjoner............
|
|
20 zl dniufki
|
|
cytuję: "Przez Progres byłam zatrudniana przez półtorej miesiąca. W ogłoszeniach pisali ze stawka 1000PLN/miesiąc to minimum. Dojeżdżałam codziennie od poniedziałku do piątku do Ostrołęki na 5 godzin pracy.Jednak codziennie wychodziło jakby 7 godzin pracy bo z Lomzy wyjeżdżaliśmy o 15 a wracaliśmy o 22. Mieli płacić 5PLN za godzinę + prowizje. Za półtorej miesiąca pracy dostałam dokładnie 607,58 PLN. Nikomu nie polecam Progresu bo strasznie zdzierają z ludzi. Dojazdy tez obiecywali darmowe, a sobie niezły procent odliczają. Na prawdę, nie polecam. I tak policzyłam na oko z samych dniówek powinnam dostać 750 PLN. a gdzie prowizje za przeprowadzone ankiety i podpisane umowy?? Pracowałam 30 dni roboczych płacone po 25 PLN za każdy. Do tego powinnam dostać 210 PLN za przeprowadzenie 40 ankiet gdzie mieli płacić po 5 PLN za każdą + 10 umów gdzie powinni płacić po 15 PLN za umowę czyli 150 PLN. Czyli łącznie wychodzi ze powinnam zarobić 1110 PLN a zarobiłam 607,58. To gdzie jest 502 PLN?? oczywiście tego sie już nie dowiedziałam... Jeszcze raz NIE POLECAM!!!" Skoro tak i masz to w umowie to wypadałoby zapukać do sadu pracy. Napewno więcej się na nich znajdzie. Jeśli oszukanych ludzi jest wielu to tym lepiej. Prawo pracy sprzyja pracownikom i warto do niego sięgać. A tak jesli nic z tym nie robicie to tyle waszego, ze sobie pogadacie, a oni dalej robią ludzi w bambucho. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |