czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ciaza c.d..

Mam pytanie ktory z ginekologow w Łomzy przyjmujacych prywatnie pracuje na połoznictwie i uczestniczy przy porodzie? bo podobno lepiej chodzi do tego co pracuje w szpitalu a ja juz nie wiem na kogo mam sie zdecydowac a to moja pierwsza ciaza......Wymienia sie ciagle tych samych lekarzy( jak Zaremba,Skretek,Pijagin,Sciana itd) a nie wiem ktory z nich odbiera porody w szpitalu....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ciaza c.d..

Dziewczyno po co zakładasz dwa takie same tematy?!

G a z e l a

bo na pierwszym sie nic ciekawego nie dowiedzialam...!!

Na pewno Pijagin i ściana przyjmują co do reszty nie wiem ale sciany nie polecam

a ja sciane polecam a teamt byl juz wielokrotnie poruszany. wystarczy poszukac w archiwum

boze ludzie szukałam czytałam naprawde ale chce cos sie dowiedziec konkretnego i te ciagle pisanie ze poszukaj w archiwum darujcie bo zrobilam to juz dawno za nim ten temat zalozylam....

Myślisz, że jak założysz dziesięć takich samych tematów to dowiesz się coś ciekawego? Nikt za Ciebie nie podejmie decyzji wyboru odpowiedniego lekarza. Każdy człowiek jest inny, ma inne wymagania, co innego dla każdego znaczy "dobry". Poczytaj opinii na forum, posłuchaj co mówią znajomi, doradź się matki, ciotki,znajomej... ale sama wybierz. A przede wszystkim nie "miotaj się tak". Dziecko potrzebuje spokojnej, mądrej rozsądnej i pogodnej matki. Nie możesz być rozhisteryzowaną małolatą.
Życzę Ci dużo optymizmu i powodzenia.

PS. Ja chodzę do dr Skrętka i uważam, że jest dobry. Moim skromnym zdaniem mężczyzna ginekolog też potrafi być delikatny. Osobiście mam większe zaufanie do mężczyzny-(ginekologa oczywiście!:))

G a z e l a

ok jak mowisz ja juz wybralalam z tych opini co czytałam slyszłałam i bedzie to Pijagin :)

Nie wiem dokładnie, ale zobacz dr. Piskorską, ja do niej chodzę i jest naprawdę super kobieta, delikatna, zawsze wszystko dokładnie wytłumaczy i pomoże. Przyjmuje prywatnie na Piłsudskiego 6 po drugiej stronie szpitala na 1 piętrze w pokoju numer 2. nie trzeba sie zapisywać wcześniej, tylko można iść od razu. Przyjmuje w e wtorki, środy i piątki od 16 - 18. Polecam naprawdę, z tego co słyszałam to pracuje ona w szpitalu, ale nie jestem pewna na 100% więc najlepiej jak sama się dowiesz :) Życzę powodzenia! :)

Dobry kolega wraz ze swoją małżonką zdecydowali się na poród w prywatnej klinice, ale w Białymstoku. Z tego, co wiem, to koszt był około 1000zł, ale opieka w zamian za to była na najwyższym poziomie. Może tam spróbuj? Nie słyszałem zbyt wielu pochlebnych opinii o łomżyńskich lekarzach.

zaręba i skretek nie odbierają porodów-tzn nie pracują już w szpitalu, ściana ma podobno dyżury, Pracuje Koniecko-taki starszy-ale on nie wiem czy jest godny polecenia, Sokoł -młody podobno dobry też parcuje w szpitalu no i ordynator:-)-przyjmuje prywatnie gdzieś -podobno dobry fachowiec ale nie cieszy się specjalną opinią. W szpitalu pracują też jakieś kobiety nie wiem czy nie Piskorska i jeszcze któraś. Zadzwoń do Piskorskiej umów się nawizytę lub poprostu spytaj ją czy ona ma dyzury w szpitalu. Podobno można się dogadać ze swoim lekarzem prowadzącym (który pracuje lub ma dyżury w szpitalu) aby był przy Twoim porodzie-ale to podobno kosztuje:-))

Przy porodzie nie ma lekarza jeśli wszystko jest oki. Poród odbiera położa a lekarz jest wzywany do zszycia. W szpitalu na oddziale pracją Pijagin, Zaremba, Popee no chyba że coś się zmieniło. Ja chodziłam do Szałkowskiej i byłam zadowolona. Ale prawda jest taka, kiedy jest w porządku to każdy doktor dobry, a jak się coś dzieje to zawsze trzeba szukać prywatnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org