Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odzyskiwanie danych po sformatowaniu |
hej ! szukam kogos kto zna sie na odzyskiwaniu danych po ich sformatowaniu . to bardzo wazne . dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odzyskiwanie danych po sformatowaniu |
Napisz do mnie na maila.
|
|
noi to tak... na poczatek ci powiem zebys gdzies poszukal i kupil "komputer świat" 14/2008 (10.06-13.07) Masz na stronie 23 opisane " Odzyskiwanie danych ze sformatowanego dysku twardego" Nie bede pisal wszystkiego, ale najlepszy program ktorym odzyskuje sie dane to "Ontrack EasyRecovery" Pozdrawiam
|
|
dzieki za informacje , mam nadzieje ze to pomoze , bo sprawa jest naprawde powazna . hej i milego tygodnia kasia
|
|
EasyRecovery Professional Edition na pewno pomoże, z z nalezieniem programu nie powinno być problemów, a obsługa banalnie prosta :-)
|
|
kiki75: 1. Wyłącz komputer i nic z tym nie rób. Nie używaj go w żaden sposób. 2. Jak chcesz to Ci to za free mogę odzyskać. Jeśli nie używałaś dysku po formatowaniu to 100% danych się odzyska. Tylko napisz na jakiego maila mam się z Tobą skontaktować jak chcesz.........
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |