czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ale nas zareklamowali...

Można się boczyć na autorów wydawnictwa, że tak "pięknie" nas opisali, tyle że to jest szczera prawda - Łomża się zwija zamiast rozwiać.
Niestety jest to też nasza - mieszkańców wybierających władze - wina.
Ja tam myślę, ze niektórym pasuje, że co mądrzejsi i zaradniejsi opuszczają to miasto z bogatą historią i bez perspektyw - mniejszym grajdołkiem łatwiej się steruje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ale nas zareklamowali...

A co źle napisali?? Jakie tu są perspektywy rozwoju? Skoro nawet z postawieniem porządnego sklepu są kłopoty?? O innych nie wspominając...

napisali to co od dawna piszę hehehe

Bolesna prawda, ale prawda. Brak tu szans na rozwój i perspektyw, zwłaszcza dla ludzi młodych. Kto nie ma szans na dobrą pracę lub pomysłów na dochodowy biznes, powinien uciekać ile sił z tego miasteczka...

Jest to jakby apel do władz miast żeby może zaczęli myśleć o ludziach którzy emigrują z tego miast nie widząc w nim szans na rozwój .Powinno to dać dużo do myślenia tym w ratuszu bo jak nie to za parę ładnych wiosen to zostaną tylko oni sami.

naspisali dosłownie prawdę a ona w oczy kole. Dziwne ,że tą prawde dopiero tam nasi wlodarze dostrzegli i protestują.

Nasza

Uczciwie ocenili pracę gospodarzy miasta. Obecnie żeby Łomż alepiej sioe rozwijała pan prezydent kasuje ŁKS.

każdy to od dawna wie

------------------------------------------------------
Pzdr. dla normalnych.

Sam sie człowieku skasuj. Miasto i tak dokłada tyle kasy do ŁKSu że twój podatek gówno robi. Pomyśl sobie że twój idzie na ronda i kościoły może będzie Ci lepiej. Gdyby to były wielkie kwoty to bym sie nie wtracaj ale juz sie nie czuj taki pokrzywdzony. I rozumiem was że nie każdy musi kibicować ale po co sie udzielacie i prowokujecie?

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

sam się gruby prowokujesz. mój podatek idzie nie na wypłaty dla graczy ŁKS a prezesików. ale to inna historia nie na temat.

Może to będzie sygnał dla władz miasta i ruszą swą mózgownicę do działania. Bo żeby hipermarket starał się już ponad 10 lat do budowy to żenada, dziwię się inwestorom że mają tyle cierpliwości

Ale dzisiaj o Łomży w Białymstoku mówi się już tak:
Dzisiejsze wydarzenie jest o tyle istotne, że podpisujemy umowy z trzema NAJWIĘKSZYMI miastami województwa. To największe i najważniejsze OŚRODKI WZROSTU, które stymulują ROZWÓJ całego regionu i absorbują największą część środków z RPO – zauważył marszałek Dworzański.
Po co pakować kasę w miasto bez perspektyw? Za wyrzucanie publicznych pieniędzy w błoto ktoś powinien pożegnać się ze stołkiem!!! Czyli będzie rozwój a nie zwój? Mam nadzieję, że to forum oglądają czasem osoby, które tropią takie przekręty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org