niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ciąża...

Chciałam sie dowiedziec opini o dr Piskorskiej czy dobrze prowadzi ciaze czy warto do niej chodzic bo wiem ze najczesciej sie wymienia Zarembe,Skretka,Pijagina ale ja nie chce isc do mezczyzn jakos zle bym sie czula.Prosze o wasze opinie.Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ciąża...

pijagin najlepszy:)

ja juz czytałam wczesniejsze tematy odnosnie ginekologow i wiem jakie sa opinie , mi chodzi o opinie na temat dr Piskorskiej...

A ja polecam Panią Szałkowską na Kolegialnej!!!!!

Szałkowska!!! Nigdy!!! Ja chodziłam do Pijagina i przy drugiej ciąży tez bym do niego chodziła, Super lekarz i każdej kobiecie poświęca tyle czasu ile ona potrzebuje.

ja chce sie dowiedziec opini o dr Piskorskiej a nie o facetach-lekarzach no ale chyba niczego sie nie dowiem...

Prywatnie bardzo miła, ale w szpitalu jeśli Cię nie pamięta, bo byłam u niej tylko raz z wizytą kontrolną, to już całkiem inny człowiek . Bardzo oschła i niesympatyczna . Moją koleżankę o mały włos nie zaprowadziła na tamten świat, bo nie zauważyła mięśniaków . Aż zaczęły krwawić . Po zabraniu przez pogotowie zjawiła sie od razu na stole operacyjnym . Podobno po szpitalnym usg mocno się zdziwiono, że lekarz prowadzący, którym była ta pani, nie zauważył tak wielkich mięśniaków . Zaznaczam, że koleżanka chodziła do niej bardzo często, ponieważ źle się czuła .

Ja osobiście słyszałam o dr Piskorskiej dobre opinie, sama byłam raz u niej na wixycie w por medycyny pracy- stwierdziłam że jest w porządku, delikatnie bada(co się rzadko zdarza), ogólne wrażenie ok. Ale byłam raz więc może to za mało żeby wystawiać opinię i komentować

Ja chodze do tej pani od kilku lat. Prowadzila moja ciąże i ogolnie bylo spoko i bylo bez zarzutu( jest mila, bada delikatnie, udziela wyczerpujacych informacji). Fakt, ze ciaza przebiegala bez wiekszych problemow, wiec nie wiem jak ta pani sprawdza się w cięższych przypadkach. Plusem na pewno bylo to, iz gdy byly dwa dni po terminie, a mojemu synkowi nadal "nie spieszylo się" z przyjsciem na swiat pani doktor zdecydowala sie na wywoływanie porodu i polozono mnie na oddzial. ale moze to normalna praktyka lekarska? Tego nie wiem. Nie mam porownania.
Minusem tej pani jest fakt, iz przepisuje pigulki antykoncepcyjne bez zlecania badan np.hormonalnych i mimo ze chodze do niej juz od 6 lat ani razu nie zlecila mi zadnych dodatkowych badan w zwiazku z zazywaniem doustnej antykoncepcji.

violette czy na jakim ona pracuje oddziale ginekologicznym czy moze odbiera porody?

a Pijagin gdzie przyjmuje i w jakich dniach,godzinach czy on bywa przy porodach?

ktory z lekarzy przyjmujacych prywatnie ktorych tak czesto sa wymieniani na forum pracuje na poloznictwie i jest przy porodach w szpitalu w Łomzy?

ja nie polecam dor piskorskiej bo mialam mieć zabieg kilka lat temu i miała się mną zaopiekować a tego nie zrobiła i wystawiła mnie do wiatru nie polecam może doktor karlikowska to żona chirurga doktora karlikowskiego

a najlepiej jak będziesz szła do porodu daj w kieszeń położnej ja tak zrobiłam i szybko urodziłam to wiem że jest skuteczne bo lekarz tylko co jakiś czas do ciebie zajży a położna jest cały czas przy tobie i ona dużo może

Posłuchaj. Pijagin jest codziennie w szpitalu jest zastępcą ordynatora i dobrym kolegą Poppe który jest ordynatorem oddziału . Pijagin kiedyś był dyrektorem szpitala więc też się z nim trochę liczą. Nie ma co się wstydzić facetów tym bardziej ze już od 3 miesiąca lekarz Cie bada przez brzuch USG więc to nie jest krępujące. Mnie np. Pijagin ani razu nie badał na fotelu. Także nie jest strasznie

dzieki talk2me wlasnie juz podjełam decyzje i ide do Pijagina tylko jeszcze musze sie dowiedziec kiedy przyjmuje.....oby wszystko bylo ok

czy do Pijagina trzeba sie jakos zapisywac czy wystarczy isc w dzien co przyjmuje? bo dzwonie na numer co znalazlam a nikt nie odbiera..

Pijagin przyjmuje z tego co pamiętam we wtorki i czwartki od 16 w nowych blokach za hufcem na Polowej

Autor: talk2me (---.lomza.mm.pl)
Data: 28-07-08 15:29

Mnie np. Pijagin ani razu nie badał na fotelu.

I co myślisz że to jest dobrze, że ani razu nie badał na fotelu?

a ja ci polecam piskorska pracuje w szpitalu i jest prywatnie super

juz byłam u Pijagina wszystko ok ale te kolejki maskara...a do Piskorskiej to do tej pory chodzilam ale ciaze wolałam zeby prowadzil jednak ktos z doswiadczeniem, kto spotyka sie z tym na codzienn...

piskorska prowadziła moja ciaze. urodziłam i wiecej do niej nie pójde. nie chciałam w trakcie zmieniac lekarza. badania zleca tylko podstawowe, jesli chcesz cos wiecej to ona jest raczej im niechetna i uwaza ze sa zbedne. pomimo ze to nie ona za nie poaci bo za wszystko kase wykłada pacjetka. infekcje intymne stwierdzala u mnie na kazdej wizycie i za kazdym razem przepisywala ten sam lek. dla sprawdzenia tego samego dnia rano bylam u innego lekarza i nic nie zauwazył!! przy innej dolegliwosci przepisala lek zabroniony ciężarnym twierdzac ze mozna go przyjmowac.

sympatyczna, delikatna, konkretna wszystko wyjasni, usg robi na kazdej wizycie ale sprzet ma słaby. wiedzac ze jestem po porodzie na oddziale nie zainteresowała sie nawet a kojarzyla mnie doskonale. i jest jeszcze jeden duzy minus-długo sie czeka pod gabinetem. latem bylo to bardzo meczace

hmm to chyba tyle moich refleksji o tej pani doktor...
a i moja tesciowa tez została zle zdiagnozowana prze nia.

Kobietki a nie ma problemu jak sie chce isc do Pijagina tylko raz na usg prywatnie, on nie robi problemu ???? bo moja ciaza jest prowadzona za granica ale przy okazji urlopu w Polsce chce sie zbadac czy wszytko jest oki, czasem wiem ze dr nie chce robic usg na zawolanie, jak myslicie moge walic bez problemu i zrobi mi te usg??

idziesz na normalna wizyte i mowisz ze chcesz wiedziec czy wszystko jest wporzadku no i ci robi ty placisz;) ty rzadasz:) nie no ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli masz jakies obawy to raczej usg jest robione

Drogie Kobiety,a czy dr Pijagin robi też usg w 3 lub 4D??Gdzie w Łomży prywatnie można takie wykonać jeśli już??

Może Malinowska?? Też jest niezła.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org