czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego Łomżyniacy nie

potrafią normalnie jeździć autem po ulicach?

Ja rozumiem, że w Łomży są wąskie i do szerszych trudno przywyknąć, no i ta ilość samochodów, nieco mała, ale jakimś cudem przecież pozdawali na te prawo jazdy.
Czy to nie przypadkiem wrodzona głupota i brak wyobraźni?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego Łomżyniacy nie

A Ty "kierowco" nie bądź taki mądry!!! tylko przedstaw się skąd jesteś i co Ci nie pasuje w łomżyńskich kierowcach??

Najlepsze jest,że ktoś zakłada tematy i myśli,że jest anonimowy :)

Jestem z Białegostoku, a Łomżyńscy kierowcy jak do niego wjadą to strach na to patrzeć. Nie mówię, że wszyscy, ale duża większość:)

Autor: Biernaczento (---.lom.netster.pl)
Data: 25-07-08 23:05

Najlepsze jest,że ktoś zakłada tematy i myśli,że jest anonimowy :)

A jak tak to co, a jak nie to też co?

Nie jest anonimowy,łatwo sprawdzić kto pisze i skąd

Ehhh kolego ze śledziowa:) Myślisz ze jesteś fajny, że poszpanujesz nielubianym ludziom z Łomży pisząc durne posty?
Co ciebie obchodzi Łomża? masz swoje miasto, na które nie patrzysz... Nie patrzysz tez na to,iż mimo wielu samochodow z rejestracją BI lub inne białostockie numery jezdza "jak świnie". Nie przepuszcza, nie podziekuja i wogole zyja w swoim swiecie.Skoro bedziesz w Łomży tylko przejazdem i tak ciebie niepokoja te drogi no to qwa omin miasto i pojedz na około a nie kozaczysz po forach jaki to śledziuch jestes i jakie nasze miasto "a bee i a fujj". Ehhh... a miej ty sobie nasze miasto za wieś... i tak bedziesz tylko takim małym ludzikiem który nie ma w niczym przyszłości. Pozdrawiam

akurat po whitestoku jezdze codziennie(z uwagi na szkole) poza wakacjami i jak wspomina mój przedmówca ,że BI zero dziękują i nie zjadą jak ktoś jedzie oraz dodam ,że światła awaryjne nie służą tylko do awarii auta ale włącz Śledziu jeden z drugim awaryjne jak masz korek na drodze albo zbliżasz się do wypadku!!

bigi2004

koczisss czy jakoś tam :D weź wyłącz tego Need For Speeda i ogarnij życie :D to że mieszkasz na wsi każdy wie ;D , wiec nie filozofuj tutaj człeniu o polnych drogach :DD hahaha

p.s fajnego ptaszka masz na avatarze hahaha ;DDDD

p.s2 umyj cycki :D

pozdrosss

Autor: tyku (---.techtel.pl)
Data: 25-07-08 23:38

Ehhh kolego ze śledziowa:) Myślisz ze jesteś fajny, że poszpanujesz nielubianym ludziom z Łomży pisząc durne posty?
Co ciebie obchodzi Łomża? masz swoje miasto, na które nie patrzysz... Nie patrzysz tez na to,iż mimo wielu samochodow z rejestracją BI lub inne białostockie numery jezdza "jak świnie". Nie przepuszcza, nie podziekuja i wogole zyja w swoim swiecie.Skoro bedziesz w Łomży tylko przejazdem i tak ciebie niepokoja te drogi no to qwa omin miasto i pojedz na około a nie kozaczysz po forach jaki to śledziuch jestes i jakie nasze miasto "a bee i a fujj". Ehhh... a miej ty sobie nasze miasto za wieś... i tak bedziesz tylko takim małym ludzikiem który nie ma w niczym przyszłości. Pozdrawiam

No no, ale żeś się przejął.
Dawno już tu nie zaglądałem, to sobie postanowiłem skrobnąć co nie co.
Fajnie czasem pośmiać się z Waszego oburzenia.

Choć jestem pozytywnie zaskoczony, a mianowicie od śledziów zostałem jakoś mało wyzwany:)

Pozdrawiam Londyńczyków,ups Łomżan.
Narka gitarka

Śledzik to Śledzik myślę że to dobre podsumowanie bo wszyscy wiedzą o co chodzi
Pozdrowionka

Tu konflikt pomiedzy tymi miastami bedzie zawsze. Moze nasze miasto jest mniejsze ale kazdy mi przyzna ze o wiele piękniejsze od Białegostoku. Oczywiście piękno to to samo co zabytki bo one nadają charakter miastu. Posłużyłbym się tutaj filmikiem w którym pytano mieszkańców Białegostoku o ciekawe miejce. Ludzie oodpowiadali Pałac Branickich lub nie wiem niestety filmiku nie moge znaleźć ale jest gdzies w serwisie Youtube.pl . Pałac Branickich ok jest piękny i ten ogród przyznam ale czy Białystok jest tak duży żby nie znac ciekawych miejsc? Nie, po prostu ich tam nie ma jest to typowo wschodnioeuropejskie miasto i nie bawie sie tutaj w jakiejs obrazy że to Białoruś czy coś takiego. I drodzy Białostoczanie nie panoszcie się tak bo metropolii nie macie takie duże miasto a ludzie MPKami sie tłuko po 2 troche szacunku do Łomży bo żeby nie ona to byś ani komputeraz na oczy nie widział a co mówić o internecie siedziałbyś w 3 tysięcznym miasteczku i ganiał świnie po drodze. Pamiętaj naszą ziemię Łomżyńską która leży geograficznie i historycznie na mazowszu przyłączyli do Podlasia żeby te tereny ucywilizować. Pozdrawiam Łomżan i Białostoczan.

Rodowity Łomżanin.

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

A ja myślę że tu nie o to chodzi jak kto jeździ tylko o to żeby zareklamować swoją stronę

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/715dd4626673b529.html

To wszystko wyjaśnia.

Postrach podlasia -- spotkać Łomżyniaka!

białostoczanie za to sa daltonistami. nie wiem jak takim daja prawojazdy. na czerwonym przejzdzaja, ciagle lamia prawa pieszych, zatrzymuja sie 5 cm przed pieszym przechodzacym na zilonym swietle. poza tym wszyscy w polsce wiedza, ze sa ograniczeni i maja kapleks warszawy.

ludzie, dajcie spokój...

nie widzicie, ze koczisss specjalnie pisze prowokujące posty i tylko czeka na Wasz odzew, żeby pośmiać się z Waszego oburzenia.

Nie lepiej wyjść z założenia "a niech sobie pisze".

Ja akurat mieszkam w Bstoku, ale jestem rodowitą (teraz weekendową) Łomżynianką i nie zwracam uwagi, czy ktoś pochodzi z Łomży, czy z Bstoku. Co za różnica? Wszyscy jesteśmy ludźmi..

A koczisss po prostu reprezentuje bardzo niski poziom nabijając się z ludzi.

Koczisss, trochę pokory...

Koczisss to dziecko neo. Nie karmić trolla.

Już to zoologia przerabiała, śledź nie myśli, śledź kieruje się instynktem. Co można wymagać od chłopa pańszczyźnianego z majątku Branickich (notabene zdrajców Polski na garnuszku cara - patrz "targowica"). Mają chłopki kompleksa. Koczis jest tego kwistesencją

ściemka wszystkim

koczisss jest ********, bo pisze posty, żeby sobie fazę zrobić, a my, że odpowiadamy. Podsumowując ludzie są pojebani i głupi ;]
Dziękuję za uwagę. Idę sobie popatrzeć z okna na moje piękne miasto.

popieram demeter,to po prostu fajfus,któremu się nudzi i zakłada temat dla draki.Idź sobie walnij barana,może pomoże koczisss.A co do kierowców z Łomży to wcale nie jeżdżą najgorzej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org