czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomocy!!!

Potrzebuję Waszej pomocy! Za rok mam wesele i potrzebuję dobrego i oryginalnego kamerzysty i świetnego, profesjonalnego zespołu. Moglibyście mi kogoś polecić???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomocy!!!

Dobry, oryginalny kamerzysta to Janusz Kamiński a świetny i profesjonalny zespół z Polski to Behemoth. Goście są znani na całym świecie, na pewno będziesz zadowolona....

Tak...i może jeszcze Vader i Sławomir Idziak, prawda?

Na tej stronie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz http://www.slub.lomza.pl/

Rok to jeszcze baaardzo dużo czasu:)

nie spiesz się, przez roku wielu fajnych facetów jeszcze możesz poznać....

Tak Hagen masz rację ;o)
Ale wesele możesz organizować najwyżej z innym facetem pójdziesz ;o)

Ja polecam zespół korona; ich strona to: www.korona4u.com, a kamerzystę p. Artura chyba Kalinowskiego, tel. 602814085.
Podpowiem jeszcze, że ważniejsze niż film są zdjęcia. Film obejrzysz może 2-3 razy, a na zdjęcia zawsze zerkniesz i rozdać gościom można w podziękowaniu za obecność, życzenia i prezenty. Naszym fotografem był p. Bogusław Nowacki. Piękne zdjęcia, goście byli bardzo zadowoleni i my jak najbardziej. Jego strona to: www.bogunow.com

Jak impreza to tylko z zespołem Ronix pełen profesjonalizm i bardzo dobra współpraca .Grają za stołami na żywo .Co chcesz to zagrają .

www.zespolronix.com

Kamerzysta Arek Perzanowski -0-505 518 613 .Podchodzi do tego profesjonalnie i chyba jako jeden z Łomży ma najlepszy sprzęt do tego własne studio i profesjonalne kamery w systemie HD(na taką kamerę stać tylko nie licznych) .Założyciel i prowadzący portal ślubny.Polecam warto

www.slub.lomza.pl

Jeśli chodzi o zdjęcia Krzysztof Serafiński jego nie trzeba przedstawiać wystarczy tylko popatrzeć na jego zdjęcia one same za siebie mówią
www.serafinski.com

taki zestaw na twoje wesele w pełni zaspokoi twoje gusta i co najważniejsze spełni twoje oczekiwania .Polecam bo naprawdę warto

Zapraszam na: http:// www.bossmusic.pl
Zobacz, posłuchaj, zdecyduj!
Pozdrawiam

prof

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org