Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ślubny manicure |
Moja siostra bierze ślub za miesiąc . Obie szukamy gabinetu, gdzie zrobią nam ładny french . Nie chcemy żadnych akryli ani żeli . Mamy dość ładne naturalne paznokcie i nie lubimy zbędnych ozdób . Proszę nam kogoś polecić .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ślubny manicure |
polecam salon na ulicy Sienkiewicza wejście od strony klubu "Amnesia" lok.nr 10 (na 2 piętrze) o ile dobrze pamietam ja sama robiłam u tej dziewczyny pazurki na swój ślub i szczerze polecam !!!
|
|
Bardzo dziękuję . Nie wiedziałam nawet, że tam jest jakiś salon .
|
|
a ja polecam salon na rogu dludej i krotkiej u pani Anity Mikuckej REWELACJA !!! pis998
|
|
Ja polecam salon ELFRYZ na ul. Wojska Polskiego 42. Pani Magda robi bardzo dokładnie i ładnie a przy tym szybko- nie będziesz siedziała nie wiadomo ile czasu. Nie tylko na ślub.
|
|
No cóż ja nic ci nie polecę bo się na tym nie znam, ale tak szczerze to wszystkiego naj twojej siostrze :-) no i tobie rezultatów w poszukiwaniu :-) pozdro.
|
|
Jak paznokcie i makijaż to tylko u agaty Andrychowskiej w salonie Trendy na Śniadeckiego ( w tym samym budynku co K1). Na prawde polecam. Malowałam się tam na własny ślub i robiłam paznokcie. Makijaż trzymał mi się do końca poprawin czyli 2 dni a paznokcie jeszcze dłużej. Na prawde bardzo dobrze robi. POLECAM!!!
|
|
no
|
|
wow to nie zmywałaś makijarzu? jak wytrzymała to Twoja skóra, nie wyobrażam sobie tego
|
|
pani katarzyna serafinska na 3go maja ma salon polecam
|
|
W taki dzień i ja i moja skóra nie tyle by wytrzymała. A sama bym się tak nie umalowała. Mogę Cie zapewnić ze ja i moja skóra mamy sie dobrze. Pozdrawiam
|
|
ty brudasku to sie naucz malowac koltunie albo bylo kogos poprosic powiem ci ze niezly brudas z ciebie nie mylas sie nie wspomne o kapieli slub slubem ale w tej sukni musialas sie upocic a twoj ksiaze nic nie mowil ze wali ci z podpachy a zebow tez pewnie nie mylas bo mialas szminke ble brudasom i smierdzielom mowimy nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiec to co kolezanka napisala mozecie podzielic przez 5 zreszta sama mowi ze nie umie sie malowac i ona sama nie wie jak byla umalowana usta burakiem jej przelecieli wapnem po ryju dostala paznokcie takie z kiosku na super glu i gwiaza gotowa goscie po dzis dzien maja ubaw jak sobie przypomna atari 65 xe
|
|
Ty super krzyś ale żeś się wysilił. Lepiej Ci się zrobiło. Nie będę Ci się tłumaczyła bo nie ma po co. Z niektórymi ludźmi się nie rozmawia bo nie ma po co. Życzę Ci żeby Twoja panna była czyściejsz chociaż powiem Ci szczerze ze wątpie żeby jaka kolwiek chciał się z Tobą umówić. A mnie nie widzialeś więc nie komentuj bo nie wiesz jak wyglądam, Może byś się zdziwł...
|
|
Super krzysiu właśnie przejrzałam wszystkie Twoje posty które napisałeś na forum 4 Łomża. Dla zainteresowanych mogę podać linki , chciałam zobaczyć czy tylko w stosunku do mnie byłeś taki chamski czy jesteś taki z natury. Jest tak jak podejrzewałam jesteś burakiem, obrażasz wszystkich a sam nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli Cie temat nie interesuje i jeśli nie masz nic ciekawego do napisania to nawet nie zaglądaj bo Twoje komentarze pozbawione są jakiegokolwiek sensu. No cóż ale jak sądze po podstawówce nie wiele można od Ciebie wymagać. Życzę Ci więc skończenia szkoły i to jak najszybciej. A tak wogóle to przepraszam wszystkich za "zejście " z tematu ale wyprowadził mnie ten człowiek z równowagi.
|
|
super krzys jestes naprawde chamski i za pewne jakims uposledzonym "chlopcem" ze ublizasz kobietom. Pozdrowienia dla wszystkich kobiet i zycze szczescia siostrze Helena jak i tobie.
|
|
ten super krzyś to sam jest brudasem i nic więcej to jakiś pchlarz nie zwracajcie na niego uwagi nie ma co robić w domu bo jest bez pracy i jakiegoś zajęcia i dla tego takie głupoty pisze -wsać ręke w majtki i zrób sobie konia to ci ulżyi nie będziesz miał siły na klawiature naciskać
|
|
,,zrob se konia...,, hahahaha
|
|
Pani Edyta koło CTO - ślicznie robi pazurki :) POLECAM!!!! sama robiłam na ślub i byłam bardzo zadowolona.
|
|
Mi też robiła pani Edyta, ale to były tipsy akrylowe; byłam zadowolona, trzymały się bardzo długo. nawet za mocno, musiała mi je kosmetyczka zdejmować, bo sama nie mogłam ich odkleić (po miesiącu noszenia).
|
|
Więc nie chodzi mi zupełnie o żadne tipsy . Może każdy ma inne pojęcie estetyki, ale dla mnie wszelkie tipsy to żenada . Mało to eleganckie .
|
|
ja miałam je tylko raz, właśnie na ślub i byłam zadowolona. Nie zrobiłabym tego w innej sytuacji. Też chciałam swoje, ale akurat złamał mi się jeden, a wiadomo, że nie mogłam mieć 9 długich i jednego "ogryzka"
|
|
Polecam Pania ze stronki www.best-nails.pl Delikatnie i bez przesady
|
|
a ja uwazam, ze przedluzone paznokcie to nie tandeta, chyba, ze robila je jakas niedouczona tandeciara 23emilka- przedluzonych paznokci nie zdejmuje sie samemu nigdy! Bron Boze nie zrywa sie, bo skutki tego sa oplakane, a potem placz, bo tipsy zniszczyly paznokcie. Tak samo jak zaklada sie je u stylistki, to tak samo trzeba je u niej zdjac ;))
|
|
Wiem, że samemu się nie zdejmuje :) Chodziło mi o to, że przez ponad miesiąc żaden mi nie odpadł :) co u niektórych zdarza się często.
|
|
Fajny i delikatny manicure: www.best-nails.pl
|
|
Polecam salon Pani Kasi Serafińskiej. Jestem jej stałą klientką od dwóch lat. www.kasiawizaz.blogspot.com
|
|
Manicure również ciekawie wychodzi. Naprawde mogę polecić www.best-nails.pl
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
no cóż ja polecam Elfryz ul wojska polskiego 42 naprawde super super salon Pani Madzia jest profesjonalista w tym co robi naprawde cudnie nie trzeba płacic duzo a naprawde robi cudne paznokcie maja one bardzo ładny kształt i sa dokładnie zrobione profesjonalnie naprawde miod malina super niedawno udałam sie równiez do pani Madzi na makijaz pernamentny jestem bardzo bardzo zadowolona jaki i paznokcie i makijaz sa super !!!!!!!! polecam kazdej pani i moge nawet oddac sie na siebie naprawde polecam super babka mozna z nia pogadac i jest naprawde profesjanalistka w tym co robi pani jak i panowie moga sie do niej udac i powiezyc sie w jej rece super super i jeszczez raz super
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |