czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prywatne strony www promujace Lomze

4lomza poprzez forum przynosi wstyd miastu. Awantury jakie maja miejsce skutecznie zniechecaja do odwiedzania tego miejsca.

Jesli ktos prowadzi swoja strone www, na ktorej promuje nasze miasto ( nie chodzi mi o strony firm ) prosze o link.
Mam nadzieje, ze admin nie bedzie usuwal takich postow i nie uzna tego za reklame.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prywatne strony www promujace Lomze

a ja bym bardzo chetnie załozył alternatywne forum do tego tyle ze jakbym miał moda albo admina to by polowa była zbanowana z tego forum :)

Łomża leży na Mazowszu !

a druga polowa by nie pisala... a trzecia polowa by siedziala i sie patrzyla i myslala"Co tu tak pusto?" aaaa czwarta polowa by myslala "Pierd**** nastepne forum, skoro i tutaj nic nie pisze" aaaaaaaaaaaaa piata polowa by myslala"Mam to w du***!! Idę spać!!" aaaaaaa szosta polowa....

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Piąta połowa to już chyba 1/5, a nie połowa? Pogubiłem się :P

taka prawda

------------------------------------------------------
Pzdr. dla normalnych.

Zapraszam do katalogu stron z Łomży i o Łomży. Nie będę podawał adresu bo i tak zostanie on wykasowany. Kiedyś znalazłem tam ciekawy link ze stroną amerykańskiego sklepu internetowego gdzie sprzedawali stringi oraz t-shorty dla psów z herbem miasta. Podałem go na forum jako ciekawostkę i link został natychmiast usunięty. Zapewne admini 4lomza traktują katalog stron jako konkurencję (ha ha ha). Serwis 4lomza tez tam znalazłem w odpowiedniej dla niego kategorii Stron o Łomży i nikt go stamtąd nie wykasowuje.
Każdy może sobie sam znaleźć ten katalog w google.pl (ciekawy jestem czy ten adres tez zostanie wykasowany) wpisujac nastepujace zapytanie

katalog+stron+Łomża

I wynik będzie oczywisty dla każdego.

Przyjacielu ,,marecki" nikt ci nie karze zaglądać na te forum, zapewniam że będzie istniało i bez ciebie, Zawsze możesz korzystać z oficjalnej strony Łomży i będziesz miał tak jak mieszkańcy innych miast. Możesz poczytać nie możesz powiedzieć co ci leży na wątrobie. TO BARDZO DOBRZE żE ISTNIEJE TAKIE FORUM NA KTóRYM KAżDY MOżE SIę WYPOWIEDZIEć.

Temid

Temid, Ty jesteś chyba niedojrzały jeszcze, więc czemu zabierasz głos w dyskusji i wtryniasz się, jak dorośli rozmawiają? Jeśli dla Ciebie jest normalnym, że wszyscy wszystkich wyzywają (zaznaczam, że są na to odpowiednie paragrafy) i do tego służy forum to gratuluję wychowania.

wieczny problem, wieczny offtopic

! co?

ja nie dałem offtopica, podałem adres strony i jakoś został ocenzurowany. W dodatku żaden to konkurencyjny portal

markac...tak samo jak jest 10 stron medalu;p

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org