Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Modem internetowy |
Gdzie można kupić mały Modem telefoniczny do internetu.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Modem internetowy |
w sklepie ze sprzętem komputerowym ?
|
|
myślę że jeżeli masz z TPSa to można TP kupić a jak nie to kup w komputerowym... Wystarczy czasem troszkę pomyśleć a nie zaśmiecać forum Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
Kup se router z adsl w każdym sklepie maja .Będziesz mogła rozdzielić sygnał na parę komputerów i nie będziesz musiała za każdym razem się łączyć z Neostradą.Wszystko to tyczy sie gdy masz Neostradę a jak nie to zwykły modem kosztuje 30zł do dostania także w sklepach komputerowych
|
|
Najpierw zorientuj sie, czy oby napewno nie masz u siebie innej mozliwosci podlaczenia internetu. Modem telefoniczny to ostatecznosc, ktorej nalezy unikac jak ognia. Mala przepustowosc, duzy koszt. Jesli jednak innej mozliwosci nie ma, to modem telefoniczny (polecam te na USB) kupisz w kazdym sklepie komputerowym lub w telepunkcie (tam jednak bedzie troche drozej). Prowokator
|
|
Moze juz masz modem w komputerze i nawet o tym nie wiesz...:p po 2 tak jak wyzej kolega napisal Bron sie przed uzywaniem polaczen modemowych! po 1 za drogo po 2 za wolno! lepiej se wziasc jakis internet od uslugodawcow z lomzy, generalnie maja niskie ceny, ale to tez zalezy od tego gdzie mieszkasz, propo ceny modemu telefonicznego (koszt zakupu wacha sie w granicach 5-30zl) heh jak chcesz moge ci nawet za friko oddac bo mam 3 niepotrzebne ;p pozdrawiam ------------------------------------- robarts@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |