Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WiFi Łomża |
Witam, Mam pytanie dotyczące internetu bezprzewodowego ( pot. radiówki ) w Łomży. Nie interesują mnie żadne oferty telefonii cyfrowych tylko zwykła sieć radiowa np. z antenką na dachu i tyle. Czy zna ktoś może dostawcę i czy zasięgiem obejmowałaby ul. Strzelców Kurpiowskich? play
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WiFi Łomża |
ja mam internet z Firmy NetSter i to chyba jest radiówka wstyd sie przyznac ale nie wiem sam :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Mni dawny Szeptel na Piłsudskiego .
|
|
Firma TECHNIK . mieści sie na ul Kwiatowej zaraz za komisem samochodowym.
|
|
Netster i Technik. a tak wogóle to wie ktoś jaką ofertę ma TECHNIK????
|
|
WiFi Łomża |
OK..dzięki za informacje.. play
|
|
podaj adres to chętnie sprawdzę co tam robisz na swoim WiFi. Jakie strony przeglądasz, hasła, loginy... Nie drażni Was to że potencjalnie każdy może Was (użytkowników WiFi oraz kablowych sieci blokowych) może podsłuchać bez większego wysiłku? Nie cenicie swojej prywatności i prawa do poufności informacji? Tym samym sami sobie pozwalacie by Was okradli. Nagle pieniądze z banków giną. Ktoś wchodzi i czyta pocztę. Nagle zmieniło się hasło gdzieś na jakimś koncie. Ktoś dał posta a my o tym nic nie wiemy. Otwórzcie oczy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |